Άγγελος προ των πυλών

Χθες το βράδυ ο Ιβάν Σαββίδης έλεγε πως έχει επαφές για το θέμα του προπονητή και τις επόμενες μέρες θα γίνουν ανακοινώσεις. Όπως όλα δείχνουν, ότι ο κλήρος πέφτει στον Άγγελο Αναστασιάδης, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Μέρα που είναι, μπορεί να πει κανείς ότι ο Σαββίδης ψήφισε Αναστασιάδη, αυτό που απομένει είναι να ανοίξει η… κάλπη!

Η συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με το Άγγελο Αναστασιάδη ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι και οι δυο τους συζήτησαν το πλαίσιο της συνεργασίας. Η συζήτηση κράτησε πάνω από τρεις ώρες και οι δύο πλευρές φάνηκε πως πλησίασαν πολύ κοντά. Ο καθένας έθεσε τους όρους του και τις σκέψεις του, η συζήτηση προχώρησε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν συμφωνήσει.

Αυτό που απέμενε μετά τη μεσημεριανή συνάντησή τους, ήταν να καθοριστεί πλήρως το πλαίσιο της συνεργασίας τους, οι αρμοδιότητες του προπονητή και φυσικά, το τημ, με το οποίο θα συνεργαστεί. Αν θα αλλάξουν όλοι, αν θα μείνει κάποιος… Θα φανεί!

Στη διάρκεια της μέρας, ίσως να έρθουν και ανακοινώσεις.

H σχέση των δύο ανδρών, δεν είναι… χθεσινή. Αρκετές φορές έχουν συναντηθεί και συζητήσει, για διαφόρων ειδών θέματα. Υπήρχε μια αμοιβαία εκτίμηση και ο Αναστασιάδης ήταν ανάμεσα στους (λίγους) καλεσμένους του ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ.