Επικήρυξε τον οπαδό της!

Το ντέρμπι – τίτλου, που ξεκίνησε χθες στη Λεμεσό δεν τελείωσε ποτέ, καθώς ο διαιτητής το διέκοψε οριστικά μετά από τις ρίψεις αντικειμένων και τον τραυματισμό του Κακά του ΑΠΟΕΛ και σήμερα η ΑΕ Λεμεσού, η μεγάλη χαμένη της υπόθεσης, καθώς με ισοπαλία κατακτούσε το πρωτάθλημα, επικήρυξε τον δράστη!

Η ομάδα της Λεμεσού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι θα δώσει 5.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον εντοπισμό του ενόχου.

«H διοίκηση της ΑΕΛ παρακαλεί τον οποιονδήποτε φίλαθλο της ομάδας μας ή άλλον που γνωρίζει ή είδε κάτι ή έχει οποιανδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση σε σχέση με το περιστατικό που συνέβη στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με το ΑΠΟΕΛ, να δώσει τις πληροφορίες στα μέλη της διοίκησης της ΑΕΛ ή στο Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ ή σε οποιονδήποτε Αστυνομικό σταθμό.

Παρακαλούμε τον οποιονδήποτε αν γνωρίζει κάτι να μας ενημερώσει αμέσως και να μας δοθούν οι όποιες πληροφορίες υπάρχουν.

Η διοίκηση θα προσφέρει 5000 ευρώ σε όποιον μας δώσει οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία που θα είναι βοηθητική για εντοπισμό του ενόχου. Λανθασμένα ΜΜΕ έγραψαν ότι εντοπίστηκε ο ένοχος και παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι περισσότερο να μας ενημερώσει.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να παραμείνει ψύχραιμος και ήρεμος και η διοίκηση θα προσπαθήσει να προστατέψει τα συμφέροντα του σωματείου μας και να μην επιτρέψει σε κανένα να μας στερήσει αυτό που πανάξια κερδίσαμε στον αγωνιστικό χώρο»