Επιστολή Βέμερ που διορθώνει τη Λίγκα

Ο Γενς Βέμερ με τον δικηγόρο του απέστειλαν επιστολή στη Super League ζητώντας την διόρθωση της αρχικής ανακοίνωσης της διοργανώτριας αρχής που ως γνωστόν έχει ανακοινωθεί από τις 30/4 η τρίτη ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Ωστόσο στην ανακοίνωση υπήρχε ένα λάθος που ανέφερε πως οι πέντε εργάσιμες ξεκινούν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και όχι από εκείνο με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έγραφε:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».

Έτσι λοιπόν η πλευρά του ποδοσφαιριστή μέσω του δικηγόρου Πάρης Ατλαμάζογλου απέστειλε επιστολή ώστε να διορθωθεί το λάθος