Το πήραν απόφαση στον Πλατανιά…

Δεδομένη θεωρούν την συμφωνία ΠΑΟΚ – Αναστασιάδη στα Χανιά και στην ομάδα του Πλατανιά. Επισήμως, δεν υπάρχει ακόμη καμία τοποθέτηση ούτε από την ομάδα της Κρήτης, αλλά στα Χανιά όλοι μιλούν για την επόμενη μέρα χωρίς την παρουσία του Αγγελου Αναστασιάδη.

Στην ιστοσελίδα «Χανιά Σπορ FM 90,5» ο δημοσιογράφος Κώστας Νίτσε, μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων γύρω από τις επαφές του Ελληνα προπονητή με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ζήση Βρύζα, γράφει ότι στον Πλατανιά θα πρέπει να αναζητήσουν το νέο προπονητή.

«Επειδή όσο δεν “έκλεινε” ο Άγγελος στο στρατόπεδο των “ερυθρόλευκων” οι λύσεις έπρεπε να βρίσκονται στο συρτάρι, πλέον ήρθε η ώρα να βγουν. Η μέρα των εκλογών μόνο ήσυχα δεν πέρασε για την ομάδα του Πλατανιά που πλέον καλείται να αναζητήσει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη ημέρα. Φυσικά όλοι περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις όμως οι ζυμώσεις ήδη έχουν ξεκινήσει.

Όλα αυτά φυσικά θα φέρουν και μια σειρά από νέες εξελίξεις, κυρίως με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολόγιζε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν και οι επόμενες ημέρες για να μην πούμε ώρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον», αναφέρει το ρεπορτάζ.