Αμραμπάτ στον Ολυμπιακό, όπως… Στοχ

Χθες στο ρεπορτάζ του Thessports αναφέραμε ότι από τη νέα χρονιά στο Τουρκικό πρωτάθλημα θα ισχύσουν νέα μέτρα. Σύμφωνα με αυτά καμία τουρκική ομάδα δε θα μπορεί να έχει περισσότερους από 8 ξένους στην 18άδα της (5+3, πέντε στην 11άδα και τρεις στον πάγκο) ώστε να αναδειχθούν ταλέντα από τη χώρα.

Όπως λοιπόν, πιθανότατα να ισχύει στην περίπτωση του Μίροσλαβ Στοχ στην Φενέρ, έτσι ισχύει και στις υπόλοιπες ομάδες. Απόδειξη η φημολογούμενη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Νορντίν Αμραμπάτ της Γαλατά, που το μόνο που απομένει (σύμφωνα με δημοσιεύματα) είναι το “ΟΚ” του παίκτη.

Ο 27χρονος Μαροκινός άσος (γεννήθηκε στην Ολλανδία, επέλεξε όμως το Μαρόκο) αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, εκεί που υπάρχει… υπερφόρτωση στην Γαλατά και κοστολογείται γύρω στα 4 εκ.ευρώ χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ολυμπιακός, αφήνοντας ίσως στην άκρη την περίπτωση του Κάμπελ που μόνο εύκολη δεν θα είναι με τις προτάσεις που θα έχει.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ο ατζέντης του παίκτη δήλωσε πως «έχουμε προσφορά από τον Ολυμπιακό για τον Αμραμπάτ. Επίσης ενδιαφέρονται και αρκετές άλλες ομάδες για τον παίκτη και από την Ισπανία και από άλλες χώρες».