Το… ήθος μεταφέρθηκε στον Δήμο (Video)

Τα νεύρα είναι κάτι παραπάνω από τεντωμένα στον Πειραιά. Πριν από λίγο σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Μαρινάκη με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη σε εκλογικό κέντρο της οδού Τζαβέλα στην Καστέλλα στον Πειραιά.

Προηγήθηκε διαπληκτισμός υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου με υποστηρικτές του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη και στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο κ. Μιχαλολιάκος καταγγέλλει πως περίπου 20 άτομα με μαύρα ρούχα εισέβαλαν στο 2ο Λύκειο Πειραιά, έβρισαν και προπηλάκισαν υποψηφίους του συνδυασμού του. Ο ίδιος έκανε λόγο για πρωτόγνωρα γεγονότα.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πειραιά κατήγγειλε τα όσα βίωσε και ζήτησε προστασία από τον Πρωθυπουργό, για τον ίδιο και τους συνεργάτες του!

”Δοκιμάστηκε η αντοχή της δημοκρατίας. Χρησιμοποίησαν κάθε αθέμιτο μέσο. Χρησιμοποίησαν απόλυτη βία και εκφοβισμό και έκαναν προεκλογική συγκέντρωση την περασμένη Παρασκευή, χωρίς να ζητήσουν άδεια και χωρίς κάτι τέτοιο να επιτρέπεται. Ζητώ από τον πρωθυπουργό να προστατέψει τη σωματική μου ακεραιότητα αλλά και των συνεργατών μου. Δεν με άφησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας να μπω σε εκλογικά κέντρα. Δεν με άφησαν κάποιοι ζωηροί με μαύρα δερμάτινα μπουφάν. Δεν τους φοβόμαστε και πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα ανταποκριθούν”, είπε.