Ο Άγγελος, ο Ιβάν κι ο… Πάμπλο

Ήταν μια μέρα (αν μη, τι άλλο;) με… σασπένς! Ο Ιβάν (ή Ιωάννης, όπως λέγεται πλέον και επίσημα, με απόφαση του Δήμου Θέρμης) Σαββίδης αποφάσισε να πάρει πάνω του το θέμα του προπονητή και να συμφωνήσει με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο. Για μία ακόμη φορά, επιστρέφει στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Το μεσημέρι συναντήθηκε με τον Σαββίδη για σχεδόν 3 ώρες, συμφώνησαν σχεδόν σε όλα και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αναστασιάδης θα φέρει μαζί του τους δύο συνεργάτες, που έχει σε όλες τις ομάδες τον προπονητή τερματοφυλάκων Απόστολο Τερζή και τον γυμναστή, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο.

Από το απόγευμα «παίζει» το σενάριο, να είναι βοηθός του ο Πάμπλο Γκαρσία. Είναι ένα υπαρκτό σενάριο.

Ο Ουρουγουανός επέστρεψε από την Ισπανία όπου παρακολούθησε τα μαθήματα για να πάρει το πτυχίο προπονητή UEFA A, έδωσε εξετάσεις και περιμένει τα αποτελέσματα. Αυτές τις μέρες είναι στη Θεσσαλονίκη, κι είχε σκοπό να πάει διακοπές στο Ντουμπάι, αλλά…

Σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν από το περιβάλλον του Αναστασιάδη, υπάρχει επιθυμία να συνεργαστεί μαζί του, άλλωστε ο Γκαρσία είναι μια λαμπερή προσωπικότητα, ενώ κι ο ίδιος ο Ουρουγουανός θέλει να γίνει προπονητής. Κοινούς φίλους έχουν, δεν είναι δύσκολο να βρουν δίαυλο επικοινωνίας.

Για το συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται η εξέλιξη κι η ενημέρωση αύριο…

Σε ότι αφορά το τι θα γίνει με όλους τους υπόλοιπους, που δουλεύουν στον ΠΑΟΚ κι έχουν θέσεις μέσα ή κοντά στο αγωνιστικό τμήμα; Ήταν ένα από τα θέματα, που συζητήθηκαν στη συνάντηση Σαββίδη – Αναστασιάδη. Ο τελευταίος δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με ανθρώπους που δεν είναι της εμπιστοσύνης του, αλλά ας μη θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο. Σε ότι αφορά τις δομές της ομάδας, το πως αυτή θα λειτουργεί και τους ρόλους που θα υπάρχουν, έγινε εκτενής συζήτηση, αλλά προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει τίποτα.

Άσχετο με το θέμα προπονητή, αλλά σχετικό με την προετοιμασία της ομάδας : Η προετοιμασία θα γίνει στην Ολλανδία, ύστερα από την προεργασία που έκανε ο Παντελής Κωνσταντινίδης.