Ανακοινώνει τους «23» ο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει σήμερα το πρωί (11:00) μέσα από συνέντευξη Τύπου τους 23 ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Στην προεπιλογή βρίσκονται 30 ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να μείνουν οι 23 που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία, άρα ο Σάντος έχει το δύσκολο έργο να «κόψει» 7 ποδοσφαιριστές από τη λίστα.

Αν και πολλοί θεωρούνται σίγουροι και «μέσα» στην τελική επιλογή, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ειδικά, για δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο, αφού ελπίζουν ότι δε θα είναι ανάμεσα στους επτά που θα αποκλείσει ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο λόγος για τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Παναγιώτη Γλύκο.

Οι τρεις τερματοφύλακες που είναι μαζί με τον Γλύκο στην αρχική λίστα είναι οι Καπίνο, Καρνέζης και Τζόρβας. Σε ό,τι αφορά τον Αθανασιάδη, θα ανταγωνιστεί με τον Παπαδόπουλο, τον Γκέκα, τον Μήτρογλου και τον Καρέλη.

Οι διεθνείς θα έχουν ελάχιστες μέρες μπροστά τους για διακοπές, καθώς άμεσα θα αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας.