By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κεραυνοί Κούγια κατά Ψαριανού
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedLIFEΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεραυνοί Κούγια κατά Ψαριανού

Τhessports
Last updated: 07/05/2018 13:48
Τhessports
Share
SHARE

Ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στον ιδανικό διαιτητή του τελικού και καταφέρθηκε εναντίον του Γρηγόρη Ψαριανού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συζήτηση που γίνεται για τον διαιτητή του τελικού: «Πάλι θέλουν να βάλουν τον Παπαπέτρου; Ο Παπαπέτρου σφύριξε τον ημιτελικό μας με την ΑΕΚ και η εμπειρία μας ήταν οδυνηρή. Στο πιο κρίσιμο σημείο αντί να αποβάλλει τον Μπακάκη που έσπασε το πόδι του Χούμπτσεφ, έδωσε φάουλ εις βάρος μας.

Όλα αυτά σε σημείο που ελέγχαμε το ματς, είχαμε ήδη χάσει ευκαιρίες και στο 95’ αφού κράτησε αδικαιολόγητα τόσο χρόνο καθυστερήσεων χάσαμε την πρόκριση. Θα προτιμούσα έναν διεθνή διαιτητή εκτός Αθηνών.

Όταν έχεις μεγαλώσει μια ζωή στην Αθήνα, με τους παράγοντες των μεγάλων ομάδων στα πόδια σου, και μπορεί να έχουν επηρεάσει και την εξέλιξή σου καταλαβαίνετε πως δεν είναι τόσο αγαθά τα πράγματα. Θα μπορούσε να παίξει το ματς ο Σιδηρόπουλος.

Και διεθνής είναι, και έχει αποδείξει ότι έχει μια κάποια ανεξαρτησία. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Και ο Τζήλος είναι αξιόλογος διαιτητής και πολλοί άλλοι. Και ο Παπαπέτρου είναι καλός διαιτητής, όμως, εμείς έχουμε οδυνηρή εμπειρία από ένα παιχνίδι που θα έκρινε τη συμμετοχή μας σε έναν αγώνα που θα κρίνει έναν τίτλο».

Για την ανάρτηση Ψαριανού και την αντίδραση του ιδίου: «Τι να πει κανείς για τον Ψαριανό. Εγώ που γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα στην Αθήνα είπα την αλήθεια. Δεν είναι μια πολιτική περσόνα που μπορεί να του δώσεις σημασία. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε βουλευτής. Θα ήθελα να μάθω πόσες ψήφους πήρε.

Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με την πολιτική και επειδή άλλη δουλειά δεν έχουν, μελετούν τις αδυναμίες του εκλογικού νόμου και βρίσκουν τρόπο να εκλέγονται με ελάχιστες ψήφους. Ο Ψαριανός ήταν υποτίθεται προοδευτικός του αριστερού χώρου όταν δεν ήταν ΠΑΣΟΚ. Λοιδωρεί τον Κόκκαλη όταν ήταν όχι απλά τσάτσος, αλλά αρχιτσάτσος του Κόκκαλη.

Τον παρακαλούσε να δουλέψει στον Flash και δούλεψε ένα διάστημα εκεί. Ο Flash ήταν ραδιοφωνικός σταθμός ιδιοκτησίας Κόκκαλη τότε που ο Κόκκαλης ήθελε να έχει ραδιόφωνο διότι είχε συναλλαγές με τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Ήθελε να έχει προνομιακή μεταχείριση και ήθελε για τον λόγο αυτό να επηρεάζει το πολιτικό σκηνικό. Έριξε μια ολόκληρη κυβέρνηση με τον Συμπιλίδη κάποτε.

Ο άνθρωπος (σ.σ. Ψαριανός) προσπαθεί να βρει την επόμενη κομματική του στέγη. Παρακαλούσε να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, τελικά πήγε στο Ποτάμι που έψαχνε να βρει υποψηφίους με τον τηλεσκόπιο. Τώρα έκανε αυτές τις δηλώσεις διότι φαντάζομαι θα σκέφτηκε “στη Λάρισα δεν μπορώ να εκλεγώ, στη Θεσσαλονίκη το ίδιο, στον Πειραιά αν πάω θα με πλακώσουν τα γιαούρτια, να κολλήσω κάπου, να εξασφαλίσω την εκλογή μου, το 15άρι το μήνα και τη σύνταξή μου”.

Διότι η τελευταία του δουλειά ήταν ένα μπαρ που είχε πίσω από το Χίλτον. Αναγκάστηκα να κάνω τις δηλώσεις αυτές διότι ο κόσμος δεν γνωρίζει. Βλέπει την ταμπέλα “βουλευτής” και νομίζει ότι έχει να κάνει με κάτι σπουδαίο. Υπάρχουν αξιόλογοι βουλευτές, αλλά υπάρχουν και αυτοί».

Σχετικά άρθρα

Οριστική η συμφωνία ΟΦΗ – Φούντα
Εθνική: Οι πιθανοί ενδεκάδα στη Σουηδία
«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Παγιέρο»
Μεγάλη ανατροπή με τον Φούντα!
«Έσκασε»: Επίσημη η… βόμβα με Σπανούλη!
TAGGED:LIFEΚύπελλοΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η ημέρα ΠΑΟΚ μέσα από την κάμερα
Next Article Φωκάς: «Εμμονή τους ο Ιβάν Σαββίδης»

Τελευταία νέα

Στα ασπρόμαυρα ο Φόστερ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
4 June, 2026
Οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης
MEDIA
4 June, 2026
Ο Ραζνάτοβιτς έστειλε «μήνυμα» για Σπανούλη και Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ του Ζίβκοβιτς!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
3 June, 2026
Follow US