Λυπηρίδης: «Ο Άρης αναγεννάται μετά την έλευση του Αγγέλου»

Για την χθεσινή αναμέτρηση του Άρη με το Ρέθυμνο αλλά και για τον Βαγγέλη Αγγέλου, μίλησε ο ο παλαίμαχος παίκτης των «κιτρινόμαυρων» Βασίλης Λυπηρίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στο libero 107,4:

Για την παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη στο Παλέ:

«Δεν ήξερα να σας πω την αλήθεια πως ο Γιάννης είχε να έρθει δύο χρόνια στο γήπεδο. Ξαφνιάστηκα όταν ήρθε δεν το περίμενα».

Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο:

«Για τους παίκτες έχει μεγάλη σημασία το γεγονός πως η ομάδα δεν κινδυνεύει πλέον. Απελευθερώθηκαν τα παιδιά και έπαιξαν χωρίς άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά απέδωσαν όλοι αρκετά καλό μπάσκετ. Ο Άρης έφτασε εδώ λόγω οικονομικών ξεκάθαρα. Αν είχαμε 2 ξένους παραπάνω όλοι οι υπόλοιποι θα “τραβούσαν” ακόμη περισσότερο. Είναι απλά τα πράγματα».

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου:

«Ένας τέτοιος προπονητής είναι πάντα ένα θετικό σοκ για όλους. Συνέπεσε και με την αλλαγή του διοικητικού και πλέον είναι σαν να αναγεννάτε η ομάδα».

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

«Ο Παναγιώτης ήταν πάντα πληθωρικός και μαχητικός. Παρασύρθηκε σε αυτό το κομμάτι και πάλεψε να σώσει τον Άρη. Έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Έτσι είναι ο Παναγιώτης. Φταίνε και οι συγκυρίες. Δεν μπορούμε να χρεώσουμε κάτι στον Γιαννάκη. Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον σύλλογο. Πρέπει να το ξεχάσουμε. Γίνεται πλέον μία προσπάθεια που είναι αξιοθαύμαστη και το ζητούμενο είναι πως πρέπει να πλαισιωθεί αναλόγως».