Ιβάν: «Ψάχνουμε και άλλες λύσεις…»

Εκτός από την ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Αγγελο Αναστασιάδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε και σε μια δεύτερη ανακοίνωση που έχει να κάνει με τις θέσεις αναφορικά με το θέμα του νέου προπονητικού κέντρου. Κι όπως φαίνεται από το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης ο επίσημος ΠΑΟΚ θέλει να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση αναζητώντας γρηγορότερα οριστική λύση για το θέμα, που έχει μεταφερθεί για μετά τις Ευρωεκλογές.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως ακόμη κι αν περάσει η τροπολογία που θα επιτρέπει την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων σε δημοτικές εκτάσεις θα αργήσει ακόμη η ημέρα που θα ξεκινήσουν τα έργα.

«Ο στόχος μας για την δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου αντάξιου της ιστορίας του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει. Δεν μένουμε προσκολλημένοι στη λύση της Θέρμης, αλλά αναζητούμε κι άλλες εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα και την αγορά έκτασης για την υλοποίηση του σχεδίου μας», αναφέρει η γραπτή δήλωση του Ιβάν Σαββίδη στο site της ΠΑΕ.

Παράλληλα η Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως «πιστή στην απόφασή της για βελτίωση των υποδομών του συλλόγου, ενημερώνει πως, παρά τα εμπόδια που βάζουν στο δρόμο της, συνεχίζει την προσπάθεια για την εξεύρεση της καλύτερης λύσης σχετικά με την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου», ενώ τονίζει πως «συνεχίζει την προσπάθεια οργάνωσης κι ανάπτυξης του συλλόγου κινούμενη σε όλους τους άξονες που θα συμβάλλουν στη ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα».