«Τρελάθηκε» με την κούπα! (pics)

Έξαλλα πανηγύρισε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του Κυπελλούχου με τον ΠΑΟΚ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο Ισπανός στόπερ ανάρτησε εκ νέου στο Instagram ένα «γράμμα» που είχε στείλει στον… Λευκό Πύργο, μετά την  κλοπή του πρωταθλήματος με ένα ιδιαίτερο σχόλιο.

Ο Ισπανός έγραψε: 

 

«Αγαπητέ Λευκέ Πύργε… Κανείς δεν καταλαβαίνει την αγάπη μας, είναι τρέλα, παθιασμένη, ίσως πλατωνική, αλλά πάνω απ΄ όλα αιώνια. Ο καθένας παλεύει για την αγάπη μας, οι άνθρωποι είναι σύμμαχοι για να εμποδίσουν την αγάπη μας, οι μαφίες μάχονται με έναν βρώμικο τρόπο μεταξύ τους, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μας εμποδίσουν να δούμε ο ένας τον άλλον, για να απολαύσουμε o ένας τον άλλον.

Αλλά μείνε ήρεμος, περίμενε για μας, μην σταματάς να πιστεύεις στην αγάπη μας. Θα πολεμήσουμε ενάντια σε όλους εκείνους που δεν μας αφήνουν να αντιδράσουμε.

Mόνο η μπάλα είναι ο συνεργός μας και αν εδώ δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, εμείς θα την κάνουμε να παλέψει μαζί μας. Σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί, αν δεν μας αφήσουν φέτος εμείς θα παλέψουμε για την επόμενη που θα είμαι μαζί σου. Μην σταματήσεις να πιστεύεις ότι η αγάπη μας. Είναι μοναδική και καθαρή. Περίμενέ μας»

Μάλιστα έγραψε ως λεζάντα:

«Ερχόμαστε. Δεν σου φέρνω δακτυλίδι, αλλά ίσως είναι καλύτερα. Θυμήσου, αυτή είναι μόνο η αρχή».

Στην συνέχεια συνέκρινε την, κατά κράτος επικράτηση του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΚ με το θρυλικό «Μαρακάντζο». Όταν δηλαδή το 1950 η Ουρουγουάη κατέκτησε το Μουντιάλ στον τελικό με την Βραζιλία μέσα στο… σπίτι της, το Μαρακανά.

Τα ποστ του Ισπανού στόπερ: