Εξώδικο Λάζαρου – Έκλεισε στον Ολυμπιακό

Η κόντρα της ΑΕΚ με τον Χριστοδουλόπουλου είναι στο φόρτε της!

Ο Χριστοδουλόπουλος έστειλε εξώδικο σήμερα στην ΑΕΚ τονίζοντας ότι θεωρεί εαυτόν ελεύθερο από την ώρα, που το συμβόλαιό του λήγει στις 30/6/2018 και δεν ανανεώθηκε.

Παράλληλα, εξώδικο στην ΑΕΚ έστειλε και ο Ολυμπιακός, με την οποίο την ενημερώνει ότι είναι σε συζητήσεις με τον Χριστοδουλόπουλο. Είναι μια τυπική κίνηση, που κάνουν όλες οι ομάδες, όταν έχουν συμφωνήσει με παίκτη, που μένει ελεύθερος μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Με την εξώδικο, που έστειλε, στην ουσία ο Ολυμπιακός αποκαλύπτει ότι έχει κλείσει τον Χριστοδουλόπουλο, καθώς αν δεν υπάρχει συμφωνία οι ομάδες δεν ενημερώνουν την ομάδα του ποδοσφαιριστή.

Σε ότι αφορά την κόντρα ΑΕΚ – Χριστοδουλόπουλου, η ΑΕΚ λέει ότι ο παίκτης έχει υπογράψει +1, το οποίο ξεκινά την 1η Ιουλίου και λήγει του χρόνου τον Ιούνιο.

Ο ποδοσφαιριστής λέει ότι είναι ελεύθερος.

Μανατζερικοί κύκλοι λένε ότι το +1 της ΑΕΚ δεν μπορεί να ισχύσει γιατί αυτός, που το υπέγραψε για λογαριασμό της δεν έχει σήμερα πόστο στην ΠΑΕ.

Οι δύο πλευρές, για το λόγο αυτό, κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά δεν τα βρήκαν.

Η ΑΕΚ ήθελε να δώσει στον Χριστοδουλόπουλο ένα ποσό κοντά σ΄ αυτά που προέβλεπε το +1 (περίπου 300.000 ευρώ), αλλά ο Ολυμπιακός λέγεται ότι του προσφέρει περισσότερα από τα διπλά.