Στην έξοδο ο Γεωργιάδης

O ΠΑΟΚ θα αλλάξει αρκετά αυτό το καλοκαίρι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, η συνεργασία με τον Αναστασιάδη έχει ήδη ανακοινωθεί και είναι δεδομένο ότι αρκετοί θα αποχωρήσουν. Άλλωστε, η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ, που έκανε λόγο για πειραματισμούς δύο χρόνων, ουσιαστικά δείχνει ότι για τον Ιβάν Σαββίδη κάποια πειράματα δεν πέτυχαν και στον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν δεν υπάρχει θέση για όλους, όσοι συμμετείχαν σ΄ αυτά τα… πειράματα.

Ένας απ΄ αυτούς, που θα αποχωρήσουν είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης (του Χαραλάμπους, γιατί θα αποχωρήσει και ο Γεωργιάδης του Κώστα, ο ποδοσφαιριστής, καθώς το συμβόλαιό του λήγει).

Ο “ΓΧ” επιλέγει μάλλον τον δρόμο της εθελούσιας αποχώρησης, καθώς από τη μια κατάλαβε τον τελευταίο καιρό ότι έχει χάσει πόντους στην εκτίμηση του Σαββίδη, κι από την άλλη, καταλαβαίνει ότι δεν χωράει στον ΠΑΟΚ μαζί με τον Αναστασιάδη.

Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος, η σκληρή κριτική που δέχτηκε από τον μεγαλομέτοχο μετά τον τελικό, ήταν ένα σημάδι πως η άμμος στην κλεψύδρα του στον ΠΑΟΚ τελειώνει. Ο ίδιος και το περιβάλλον του πίστευαν ότι με την πρωτιά στα πλέι οφ, θα μπορούσε να φέρει “τούμπα” την κατάσταση, αλλά αυτό δεν έγινε. Με την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Αναστασιάδη, έγινε σαφές ότι η ώρα της αποχώρησης ήρθε.

Οι δυο τους δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις και δεν υπάρχει πεδίο να συνεργαστούν. Οι σχέσεις τους χάλασαν το καλοκαίρι του 2003, όταν ο Γεωργιάδης επέλεξε να κάνει προσφυγή και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά είναι δεδομένο ότι οι σχέσεις τους δεν έχουν αλλάξει.

Συν τοις άλλοις, ο Γεωργιάδης έχασε και τα τελευταία στηρίγματα, που είχε στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΟΚ, με την επιλογή του να είναι πιο κοντά στο Τσιστιακόφ τον τελευταίο καιρό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γεωργιάδης είναι ξεκάθαρο ότι επιλέγει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, πιστεύοντας ότι μετά την παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ τους τελευταίους 2-3 μήνες, θα μπορέσει να ακολουθήσει καριέρα προπονητή. Λέγεται, μάλιστα, πως ήδη ψάχνει για ομάδα.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ, δια του Βρύζα, θα ήθελε να του προτείνει να αναλάβει μια “συνεργαζόμενη” με τον ΠΑΟΚ ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα (μπορεί να του προτάθηκε κιόλας), αλλά μάλλον δεν τον συγκινεί αυτή η ιδέα.