Αυτούς επιλέγει ο Αγγελος

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έπιασε ήδη δουλειά και προχωράει στο πλάνο του για το χτίσιμο του νέου (δικού του) ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας προπονητής θέλει σύντομα να τελειώσουν κάποια ανοικτά ζητήματα, που έχουν να κάνουν κυρίως με την στελέχωση του τεχνικού τιμ της ομάδας. Είναι το πρώτο βήμα.

Στη συνάντηση που είχε με τον Ζήση Βρύζα στην Τούμπα ήταν παρόντες και οι δύο στενοί συνεργάτες του, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και Απόστολος Τερζής. Οι δυό τους θα είναι στο τιμ του Αναστασιάδη, σε ρόλο γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων αντίστοιχα, ενώ περιμένει την οριστική απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός θέλει να ακολουθήσει καριέρα προπονητή, έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του και θα φανεί κατά πόσο θα είναι ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του Αναστασιάδη.

Επίσης, θεωρείται σχεδόν σίγουρη η… μετάθεση του Κώστα Λαγονίδη από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Αναστασιάδης και Λαγονίδης συνεργάστηκαν στο προηγούμενο πέρασμα του Ελληνα τεχνικού από την Τούμπα και σίγουρα θέλει να τον έχει και πάλι δίπλα του ως σκάουτερ της ομάδας.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο τεχνικό τιμ της ομάδας, όπως π.χ. στο ιατρικό κομμάτι, καθώς ο Αναστασιάδης θέλει να επανδρώσει το τιμ με ανθρώπους της απόλυτης εμπιστοσύνης του.