Ο Πασχαλάκης «σούπερμαν» για όλους και για όλα

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στο Metropolis για την φετινή περίοδο, τη μη κλήση του Σκίμπε στην Εθνική ενώ περιέγραψε το κλίμα μεταξύ των συμπαικτών του τερματοφυλάκων τη φετινή περίοδο.

Δείτε όσα είπε:

Αρχικά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δήλωσε:

Για το παρατσούκλι του:

«Αυτό είναι ένα σίγουρα (σ.σ ο τρελός) και είναι και 2-3 ακόμα. Το ένα είναι “σούπερμαν” και το άλλο είναι απ’ την ομάδα “Goldkeeper”. Απ τα δύο προτιμώ να μην τρώω γκολ».

Για τη μη κλήση από τον Σκίμπε:

«Νομίζω θα ήθελα να βρίσκομαι στην Εθνική αλλά περιμένω κάποια άλλη στιγμή. Προς το παρών οι στόχοι μου είναι να παίξω σε υψηλό επίπεδο με τον ΠΑΟΚ και μακάρι να έρθει και η Εθνική, θα είναι τιμητικό για μένα».

Για την αφιέρωση του Κυπέλλου στον ομοσπονδιακό τεχνικό:

«Είναι μια πλάκα που ξεκίνησε ο Βιεϊρίνια και το συνέχισα κι εγώ. Νομίζω ως πλάκα το πήρε και ο Σκίμπε. Μας αρέσει με να κάνουμε πλάκα στα αποδυτήρια και αυτό κάναμε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Για το αν άξιζε την κλήση στην Εθνική:

«Αυτό θα το πούνε οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος εγώ θέλω να δίνω τα πάντα για να γίνομαι καλύτερος. Δε ξέρω τι είδε και δεν με κάλεσε, μάλλον θα είχε κάποιο δίκαιο που δεν με κάλεσε. Εγώ απάντησα στο βίντεο».

Για το Κύπελλο:

«Βάζω μικρούς στόχους και καθημερινούς, το κύπελλο ήταν ένας μεγάλος στόχος. Όταν ήρθα στην ομάδα ήθελα να πάρω παιχνίδια κυρίως στο Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ έκανε το καλοκαίρι μεγάλη μεταγραφή με παίκτη από το Αργεντίνικο πρωτάθλημα και ήρθα να τον πλαισιώσω.Πρώτα απ΄όλα νιώθω ευχαριστημένος που ήμουν υγιείς και νιώθω δικαιωμένος γιατί με εμπιστεύτηκαν οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου. Πιο σημαντικό απ το τρόπαιο είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου.

Για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους τερματοφύλακας:

«Όπως καταλαβαίνετε όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο θα έχεις καλές σχέσεις και λόγω του προπονητή τερματοφυλάκων που μας ένωσε, δε το βλέπαμε ανταγωνιστικά. Αμέσως ο Ροντρίγκο ερχόταν δίπλα μου όπως και εγώ έκανα το ίδιο στην αρχή. Το πνεύμα ομαδικότητας είναι πάνω απ’ όλα».

Για τη νέα περίοδο:

«Όταν κάνεις πρωταθλητισμό βάζεις υψηλούς στόχους θες δε θές. Αρχικά φυσικά σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα και το κύπελλο.  Επίσης σκεφτόμαστε το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι και μετά να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Champions Leaue».

Για τον αν ο ΠΑΟΚ στο πρόσωπό του βρήκε τον τερματοφύλακα που έψαχνε:

«Θέλω να το πετύχω αυτό. Ένας τερματοφύλακας κρίνεται από τη διάρκεια και με μισή χρονιά δε μπορώ να πω οτι βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο. Θέλω να είμαι και την επόμενη χρονιά σε καλύτερη κατάσταση και τότε θα έχω καλύτερη άποψη».

Για την υπόσχεση που θέλει να δώσει στους φίλους του ΠΑΟΚ:

«Θα βγάινουμε σε κάθε παιχνίδι και θα δίνουμε την ψυχή μας. Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να δείχνει πως όταν τελειώνει το 90λεπτο ο κόσμος να καταλαβαίνει οτι κάναμε κατάθεση ψυχής».