By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Να παραμείνω στην ομάδα»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να παραμείνω στην ομάδα»

Τhessports
Last updated: 18/05/2018 15:05
Τhessports
Share
SHARE

Στο πλαίσιο της Media Day για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό μίλησε ο Βαγγέλης Πλατέλλας ο οποίος αποκάλυψε και την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη. Ο επιθετικός των “κιτρινόμαυρων” αναφέρθηκε στο φινάλε της σεζόν ενώ μίλησε και για την ερχόμενη χρονιά και την επιστροφή στη Super League.

Δείτε όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και τον Νέτο: «Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς αλλά και για τον κόσμο που έχει πικραθεί τα τελευταία χρόνια. Τους ευχαριστούμε που ήταν σε όλα τα παιχνίδια δίπλα μας. Εύχομαι και ελπίζω ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες. Περιμένουμε την Κυριακή πολύ κόσμο στο γήπεδο πως και πως για να μας στηρίξει για την προσπάθεια που έχουμε κάνει τόσο καιρό.

Ο Νέτο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον Αρη. Όλοι ξέρουν τι έχει προσφέρει και είμαι χαρούμενος που ήμουν συμπαίκτης του. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον Αρη και από άλλο πόστο».

Για την επόμενη μέρα και τις συζητήσεις του με τον Αρη: «Δεν έχει κλείσει το θέμα. Θα υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο τις επόμενες μέρες. Πιστεύω πως θα βρούμε μια χρυσή τομή και όλα θα πάνε καλά».

Για τους λόγους που επέλεξε να έρθει στον Αρη: «Ήξερα που ήρθα. Είχαμε έναν στόχο. Εγώ είχα ως στόχο να αναγεννηθώ μέσα από τον Αρη. Δεν σκέφτηκα καθόλου το ότι παίζει στην Β’ Εθνική και είχα ένα στόχο να επιστρέψουμε στην Superleague. Ήξερα πως το επόμενο βήμα θα είναι στην Superleague.»

Για το τι πρέπει να κάνει ο Αρης την νέα σεζόν: «Η ομάδα λείπει πολλά χρόνια και θα πρέπει να προσέξει τον κορμό της. Πρέπει να ξέρουν πού θα έρθουν οι παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα. Ο κορμός πρέπει να μείνει και πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Για την καλύτερη στιγμή της φετινής σεζόν: «Εκτός από τις νίκες που έχουν έρθει, το πιο σημαντικό είναι να βλέπεις τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Νομίζω πως αυτό είναι η μεγαλύτερη χαρά του ποδοσφαιριστή. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή όταν δέχεσαι χειροκρότημα».

Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του: «Όταν σε αγαπάει ο κόσμος, είναι πολύ σημαντικό. Δεν πληρώνεται με λεφτά. Θα το σκεφτώ πολύ αυτό που θα κάνω. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα».

 

Σχετικά άρθρα

Οριστική η συμφωνία ΟΦΗ – Φούντα
Εθνική: Οι πιθανοί ενδεκάδα στη Σουηδία
«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Παγιέρο»
Μεγάλη ανατροπή με τον Φούντα!
«Έσκασε»: Επίσημη η… βόμβα με Σπανούλη!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Δείξαμε οτι είμαστε οι πρωταθλητές»
Next Article «Προτεραιότητά μου ο Άρης»

Τελευταία νέα

Στα ασπρόμαυρα ο Φόστερ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
4 June, 2026
Οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης
MEDIA
4 June, 2026
Ο Ραζνάτοβιτς έστειλε «μήνυμα» για Σπανούλη και Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ του Ζίβκοβιτς!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
3 June, 2026
Follow US