Ηρακλής: Κίνητρα το απόλυτο και η πρωτιά!

Η εξασφάλιση της ανόδου στη Football League έχει έρθει και μαθηματικά και πλέον, για τον Ηρακλή, στα δύο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση των μπαράζ, είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης κι αν γίνεται το απόλυτο των νικών.

Η σημερινή (19/5, 18:00) αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος είναι μια καλή ευκαιρία για… επιβεβαίωση σε ένα μαθηματικά αδιάφορο παιχνίδι, αφού οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έχουν εξασφαλίσει την άνοδο.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Τάι και τον τραυματλια Αμπάρη. Αντίθετα, ο Βοσνιάδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανέρχεται στην αποστολή, όπως και ο Κριστιάνο Μεντί, ο οποίος μετέχει σε αποστολή για πρώτη φορά από την έναρξη της διαδικασίας των μπαράζ.

Η αποστολή:

Παναγιώτης Βοσνιάδης, Τρύφων Γιούδας, Βασίλης Αμαραντίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Χάρης Ευσταθιάδης, Κώστας Καζναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλλας, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Λεό Ντε Σμεντ, Κριστιάνο Μεντί.