Φουντώνει η μάχη της ανόδου

Η 11η αγωνιστική των πλέι οφ της FootballLeagueδιεξάγεται και το θερμόμετρο αρχίζει να ανεβαίνει, καθώς οι ομάδες μπήκαν στην τελευταία ευθεία και γίνεται μάχη για τις προνομιούχες θέσεις!

Στις 5μμ, ο Ηρακλής φιλοξενείται στο Αιγίνιο, από τον (ουσιαστικά αδιάφορο) Αιγινιακό και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου! Θεωρητικά, υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων, οπαδοί του Ηρακλή ωστόσο, θα είναι σήμερα στο «Γ.Παραλυκίδης» του Αιγινίου. Μείνετε συντονισμένοι στο Thessports, θα υπάρχει liveπεριγραφή των όσων θα συμβαίνουν στο γήπεδο του Αιγινιακού.

Την ίδια ώρα, στο ΕΑΚ του Βόλου γίνεται μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή Ψαχνών. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση μαζί με τη Νίκη Βόλου, με 17 βαθμούς.

Η Νίκη αγωνίζεται στις 7.30μμ στα Χανιά με τον τοπικό ΑΟΧ, ο οποίος είναι στους 15β και θέλει τη νίκη για να μπει στην τριάδα!

Την ίδια ώρα, στις 7.30μμ, στον Ταύρο το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, καθώς ο Φωστήρας δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες για άνοδο και φιλοξενεί την Κέρκυρα, η οποία με νίκη παραμένει πρώτη και πρώτο φαβορί για την απευθείας άνοδο.

Η 11η αγωνιστική

17.00 Αιγινιακός – Ηρακλής

17.00 Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής Ψαχνών

19.30 Φωστήρας – Κέρκυρα

19.30 ΑΟ Χανιά – Νίκη Βόλου

Βαθμολογία

1. Κέρκυρα 19

2. Νίκη Βόλου 17

3. Ηρακλής Ψαχνών 17

4. Ολυμπιακός Βόλου 17

5. ΑΟ Χανιά 15

6. Ηρακλής 14

7. Αιγινιακός 12

8. Φωστήρας 9