Κι όμως, ήταν μια σεζόν όνειρο…

Ήταν μια σεζόν, με πολλές διακυμάνσεις, με την κλοπή του αιώνα να στερεί από τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση το νταμπλ, ωστόσο, στο φινάλε της, φάνηκε ότι ήταν μια σεζόν όνειρο για τον ΠΑΟΚ.
Ίσως η καλύτερη της ιστορίας του! Ήταν η σεζόν, στην οποία :

*** Όλος ο κόσμος παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Όλος ο κόσμος παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ποιος αμφιβάλει πια;

*** Στο τελευταίο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πήγε να παίξει τελικό κυπέλλου στην έδρα της πρωταθλήτριας, έστω και στα χαρτιά, και την διέσυρε, την έκανε να νιώθει χαρούμενη, που έχασε μόνο με 2-0, 17.000 κόσμο στην κερκίδα να φωνάζει δείχνοντας τον αντίπαλο «να ποιος είναι ο Ολυμπιακός».
*** Όλος ο κόσμος διαπίστωσε ότι τρεις αιώνιοι εχθροί και όλο το (οικονομικο-πολιτικό) κατεστημένο της χώρας, έχουν ενωθεί, έχουν γίνει μία γροθιά, και προσπαθούν να αποδομήσουν τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Κανείς δεν πολεμά τους δεύτερους, αυτούς που δεν φοβάται.
*** Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι έγινε. Αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι έργο παίχτηκε, για να κλαπεί το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να ξεγελάσεις την κοινωνία!

*** Είδαμε πολλές φορές με τα μάτια μας, ακόμη και σε αφιλόξενες έδρες, παιδιά να περιμένουν μια φωτογραφία με παίκτες του ΠΑΟΚ και να τους ζητούν τις φανέλες τους. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει, δημιουργεί οπαδούς σε ΟΛΗ την Ελλάδα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ. Τα καλύτερα έρχονται και είναι προ των πυλών. Το τέλος αυτής της σεζόν, είναι η εισαγωγή στην επόμενη.
Ο ΠΑΟΚ έχει μια έτοιμη ομάδα και οφείλει απλά να χτίσει, πάνω σ’ αυτά, που έχει ήδη κερδίσει.

Ποτέ οι συνθήκες ενόψει της νέας σεζόν δεν ήταν καλύτερες.
Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια φοβερή πρόκληση, οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ άρχισαν πια να φαντάζουν ως κάτι γήινο.

Κι ακόμη πιο γήινο, φαίνεται πια το πρωτάθλημα. Κι έχει ενδιαφέρον να δούμε, τι άλλο μπορεί να σκαρφιστούν για να του το κλέψουν.

(FORZA,19/5/2018)