Στα γραφεία ο Σουνάς!

Το αν σκεφτόταν ή όχι ο Δημήτρης Σούνας να κάνει προσφυγή, είναι κάτι που γνωρίζουν ο ίδιος, οι άνθρωποί του και ο Πασχάλης Τουντούρης, ο εκπρόσωπός του. Ο τελευταίος πάντως σε επικοινωνία που είχε με την διοίκηση του Άρη, τόνισε πως ο παίκτης του δεν έχει καμία τέτοιου είδους διάθεση.

Λίγο αργότερα ο μάνατζερ επιβεβαιώθηκε, καθώς ο Σουνάς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το έγγραφο εκχώρησης με το ποσό που του αντιστοιχεί από το επίδομα υποβιβασμού. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής πλέον συναινεί στο να κάνει υπομονή και να περιμένει τις εξελίξεις στην ομάδα, απλά θα πρέπει να τονιστεί πως ακόμη διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής, αν και δεν προτίθεται να το χρησιμοποιήσει. Επίσης δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να έχει και μία συνάντηση με μέλη της διοίκησης, ίσως και με τον ίδιο τον Παναγιώτη Στεφανίδη.

Από κει και πέρα, όπως αναφέραμε και σε πρωινό ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται στην Αθήνα (κυρίως) για επαφές με εκπροσώπους πιστωτών, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και η οριστική συμφωνία με τον Τσουμάνη.
Τέλος, ο διευθύνον σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης είχε επαφές με την πλευρά του Γιάννη Ιωαννίδη.