Αγκάνθο: «Πολύ κοντά στον Άρη ο Πάκο Ερέρα»

Ο πρώην επιθετικός του Άρη Νταβίντ Αγκάνθο, αποκάλυψε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 πως συνομίλησε με τον Ραούλ Μπράβο και τον Πάκο Ερέρα, τονίζοντας πως ο Ισπανός τεχνικός είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει με τους «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταβίντ Αγκάνθο:

Για τον Ερέρα:

«Είναι πολύ καλός προπονητής, δουλεύει πολλά χρόνια στην Ισπανία, έχει εμπειρία και μπορεί να ανταπεξέλθει στον Άρη. Από όσο ξέρω, μάλιστα, είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει. Μίλησα και με τον προπονητή και με τον Ραούλ Μπράβο. Χαίρομαι που ο Άρης επέστρεψε στη Super League».

Για το προπονητικό προφίλ του Ερέρα:

«Είναι ένας προπονητής που καταλαβαίνει τον παίκτη. Ίσως αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες στην αρχή, διότι το ελληνικό πρωτάθλημα διαφέρει από το ισπανικό. Το θετικό είναι ότι καταλαβαίνει αμέσως το στυλ και τις ικανότητες του κάθε παίκτη και έτσι μπορεί να τον τοποθετήσει στην πιο κατάλληλη θέση».

Για το αν σκοπεύει να ξαναμιλήσει με τον Ερέρα:

«Δεν θα ξαναμιλήσω μαζί του. Ο ίδιος ο Ερέρα είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για το αν θα έρθει στον Άρη».

Για τη συμβουλή που θα έδινε στον Ερέρα για τον Άρη:

«Αν με ρωτούσε θα του έλεγα να πάει στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Είμαι ερωτευμένος με τον Άρη και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Μόνο να προσέξει το συμβόλαιό του, αν και έχει βελτιωθεί οικονομικά η κατάσταση στον Άρη».