«Θα εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας»

Ο Ηρακλής αυτοκτόνησε στο Αιγίνιο, αφού πέταξε δύο βαθμούς στο 88’ με την ισοφάριση, που δέχτηκε και πλέον περιμένει ουσιαστικά ένα θαύμα για να μπει στις θέσεις της ανόδου.

Η απογοήτευση ήταν εμφανής σε όλους, φυσικά και στον Νίκο Παπαδόπουλο.

«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα, κρατούσαμε τους τρεις βαθμούς στα χέρια μας και δυστυχώς στα τελευταία λεπτά ήρθε η ισοφάριση. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, λέγαμε ότι θα πάμε για 12 βαθμούς στα τέσσερα, τώρα θα πάμε για 10 βαθμούς. Όσες ελπίδες έχουμε, θα τις εξαντλήσουμε» είπε ο προπονητής του Ηρακλή, που ευχαρίστησε τον Αιγινιακό για την καλή φιλοξενία, και δεν θέλησε να μπει στα τακτικά θέμα.

«Είμαι αρκετά εκνευρισμένος και ίσως αδικήσω κάποιον» είπε ο Παπαδόπουλος, που δεν θέλησε να σχολιάσει ούτε τον διαιτητή και το γεγονός ότι με τη λήξη του αγώνα έτρεξε προς το μέρος του.

«Δεν θέλω να σχολιάσω, συμβαίνουν πράγματα πάνω στον εκνευρισμό. Δεν θέλω να κάνω κακό στην ομάδα και στον εαυτό μου», είπε.

«Προηγηθήκαμε δύο φορές, αλλά δυστυχώς δεν κερδίσαμε. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουμε εμείς οι παίκτες. Δεν θα τα παρατήσουμε, θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους» είπε από την πλευρά του ο Πέτρος Κοντέων, ο οποίος στις καθυστερήσεις έπαιξε τερματοφύλακας, μετά την αποβολή του Χουάντερσον.

«Ευχαριστώ τους παίκτες για την καλή τους εμφάνιση. Ήμασταν καλοί, ο Αιγινιακός θα συνεχίσει να παίζει για την ιστορία του και για να φτάσει κάποια στιγμή εκεί που θέλουν οι φίλαθλοί του. Εύχομαι στον Ηρακλή να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να επιστρέψει στην κατηγορία, που ανήκει», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιόλιος, που εκτελεί χρέη προπονητή στον Αιγινιακό, μετά την παραίτηση του Κώστα Νικολαίδη.

«Κάναμε καλό παιχνίδι, ήμασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες να κλέψουμε τη νίκη στο τέλος. Δεν θα παρατήσουμε τίποτα και θα διεκδικήσουμε και τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια», είπε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που παίζει δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Αιγινιακό.