Ο Αγγέλος μαθαίνει κι ετοιμάζεται

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο 61χρονος προπονητής έπιασε ήδη δουλειά και ενημερώνεται για το τι θα παραλάβει. Άλλωστε, μπορεί να έχει μια σφαιρική και εξ αποστάσεως γνώση κάποιων πραγμάτων, αλλά ο Αναστασιάδης είχε 10 χρόνια να μπει στα γραφεία της ομάδας και να ζήσει από μέσα καταστάσεις.

Ουσιαστικά σήμερα ήταν η πρώτη μέρα δουλειάς για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος πήγε στα γραφεία και είχε μια πολύωρη συνεργασία με τον Βρύζα. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι δυο μαζί θα τρέξουν την ομάδα, αν και οριστικές αποφάσεις από τον μεγαλομέτοχο, δεν έχουν ανακοινωθεί.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βάζουν επί τάπητος όλα τα θέματα, για να προετοιμάσουν τα πάντα, πριν έρθει η ώρα της συγκέντρωσης της ομάδας για την επόμενη σεζόν (τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου) και φυσικά γίνονται και οι πρώτες συζητήσεις για το ρόστερ. Αυτές οι μέρες, έτσι θα κυλήσουν.

Ο Αναστασιάδης ενημερώνεται για τους παίκτες και όλα τα δεδομένα, που αφορούν τον καθένα, καθώς θα έρθει γρήγορα η ώρα, που θα παρθούν αποφάσεις. Πολλά συμβόλαια λήγουν, άλλα πρέπει να… λήξουν, γενικώς τις προσεχείς μέρες θα παρθούν αποφάσεις.

Σε ότι αφορά τους συνεργάτες του Αναστασιάδη, είναι 100% βέβαιο ότι μαζί του επιστρέφουν ο γυμναστής Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Απόστολος Τερζής, αλλά και ο γιατρός Γιώργος Οικονομίδης. Είναι επίσης βέβαιο ότι θα αναβαθμιστεί ο Κώστας Λαγονίδης.

Παράλληλα, τρέχουν κάποια θέματα, όπως για παράδειγμα του Βούκιτς, ο οποίος δέχτηκε πρόταση να ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο και πιθανότατα θα απαντήσει θετικά. Ο Σέρβος ήταν εξαρχής επιλογή του Ιβάν Σαββίδη κι ένας από τους λίγους παίκτες αυτή τη διετία, που πρόσφεραν περισσότερα απ΄ όσα κόστισαν.

Στην Ουκρανία γράφτηκε σήμερα ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για δύο παίκτες της Ντνίπρο. Τουλάχιστο αυτο είπε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Ντνιπροπετρόφσκ, ο οποίος… αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον Κροάτη αριστερό μπακ, Ιβάν Στρίνιτς (ο ΠΑΟΚ έχει ήδη τρία αριστερά μπακ), και τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ματέους. Είτε είναι θέματα, που άνοιξε ο Τσιστιακόφ πριν αποχωρήσει, είτε είναι από τα γνωστά θέματα, που θα προκύψουν κατά δεκάδες τον επόμενο μήνα.