Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα και η αθλητική εταιρία ένδυσης Nike παρουσίασαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τη νέα εμφάνιση των «μπλαουγκράνα». Στη φωτογράφηση, που δημοσιεύτηκε κι επίσημα στην ιστοσελίδα του συλλόγου, βρίσκονται τα περισσότερα από τα αστέρια των Καταλανών, όπως οι Μέσι, Τσάβι, Νεϊμάρ, Ινιέστα, Πικέ.

Σε ό,τι αφορά τις διαφορές με την προηγούμενη φανέλα, οι τρεις μπλε ρίγες που ήταν στην φετινή παύουν να υπάρχουν και στην θέση τους πλέον θα βρίσκονται δύο, ενώ μπροστά στον λαιμό θα υπάρχουν το κόκκινο και το κίτρινο που είναι τα χρώματα της Καταλονίας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Παράλληλα στο πίσω μέρος του λαιμού υπάρχει το σύνθημα «Mes que un club» (σ.σ. κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος) και το έτος ίδρυσης της Μπαρτσελόνα, το 1899.

Σχετικά με τη δεύτερη εμφάνιση της Μπάρτσα, κυρίαρχο χρώμα θα είναι το πορτοκαλί προς… κόκκινο, όπως σημειώνεται. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που επιλέγει ο σύλλογος αυτό το χρώμα, καθώς το είχε το 1992 όπου κέρδισε και το πρώτο ευρωπαϊκό, ενώ το επανέφερε τη σεζόν 2009-10.

Όσο για τα μανίκια θα είναι με μπλε και κόκκινο, ενώ ο λαιμός θα είναι μπλε, όπως και η διαφήμιση της Qatar Airways, ενώ θα είναι διαθέσιμες προς πώληση μέσω διαδικτύου (nike.com) από την Τετάρτη (21/5) και στα καταστήματα την Πέμπτη (22/7).

barca_ts02