«Θα ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ, αλλά…»

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ξεκάθαρος αναφορικά με τις όποιες φήμες τον θέλουν να φλερτάρει με τον ΠΑΟΚ: «Θα ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι στα πλάνα μου», δηλώνει ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός στα σημερινά ΣΠΟΡ.

Ο Παπαδόπουλος ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό είναι εντελώς ένα διαφορετικό κομμάτι, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την γερμανική Σάλκε και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Στη συνέντευξη του ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Αγγελο Αναστασιάδη. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι τα χρήματα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έπιασαν τόπο…

«Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να έχουνε επενδυθεί πολλά χρήματα από τον κ. Σαββίδη, αλλά όπως φαίνεται δεν έγιναν οι σωστές επιλογές, γιατί με αυτά τα χρήματα θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να χτυπήσει το πρωτάθλημα».

Για το νέο προπονητή του Δικεφάλου, τον Αγγελο Αναστασιάδη είπε: «Πρόκειται για έναν έμπειρο και πολύ καλό προπονητή που ξέρει τι θέλει και μακάρι να βοηθήσει την ομάδα».