Πήγε Μεσημβρία, παίρνει… «σκούπα»

Μετά την Τούμπα ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν το Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Η παρουσία τους είχε να κάνει περισσότερο με την ακτινογραφία των χώρων και των εγκαταστάσεων, που είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο με την επένδυση πολλών χιλιάδων ευρώ από την ΠΑΕ.

Ο Αναστασιάδης και οι στενοί του συνεργάτες έπιασαν δουλειά και όλοι αναμένουν πλέον τις επίσημες ανακοινώσεις. Είναι κοινό μυστικό και κάτι παραπάνω από σίγουρο πως στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές.

Ο 61χρονος προπονητής, όπως ανέφερε ήδη το Thessports, συνεργάζεται με συγκεκριμένους ανθρώπους, εμπιστεύεται δικά του πρόσωπα τα οποία είναι γνωστά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ από τις προηγούμενες παρουσίες του στον πάγκο της ομάδας.

Επισήμως, η ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει ούτε την πρόσληψη των νέων συνεργατών του Αναστασιάδη, ούτε την αποχώρηση όλων όσων βρίσκονται έως τώρα στο προπονητικό τιμ της ομάδας και δεν πρόκειται να συνεχίσουν.

Ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ενώ προς την έξοδο είναι οι Γιώτης Σταματόπουλος, Τσίμα Ονιέκε και ο επί επτά χρόνια γιατρός της ομάδας, Γιάννης Ράλλης.

Μάλιστα, το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Στέφανος Σαράτσης, με ανάρτησή του στο Facebook προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Ράλλη, στη θέση του οποίου αναμένεται να επιστρέψει ο Γιώργος Οικονομίδης, που εργάστηκε κι αυτός για πολλά χρόνια στην ομάδα μέχρι και το 2007.