Το Toumba Magazine μαγεύει τον κοσμο

Τον γύρο του κόσμου κάνει το Toumba Magazine το οποίο όπου σταθεί και όπου βρεθεί κερδίζει τις εντυπώσεις με τον όμορφο τρόπο που παρουσιάζει την καθημερινότητα και την ιστορία του Δικεφάλου, μέσα από τις πολύ όμορφες και ιδιαίτερες φωτογραφίες του.

Τι και αν μετράει μόλις δύο χρόνια ζωής το Toumba Magazine έχει κερδίσει τόσο το κόσμο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη με τις διακρίσεις που έχει μαζέψει να το αποδεικνύουν.

Silver Award το 2016 από την κριτική επιτροπή στην κατηγορία των εκδόσεων στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε Βιέννη αναδεικνύοντας το ως το δεύτερο καλύτερο της Ευρώπης.

Την ίδια χρονιά το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ κερδίζει στην Ελλάδα το ειδικό βραβείο στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ), αποσπώντας πολύ κολακευτικά σχόλια.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Το Toumba Magazine ήρθε για να μείνει κερδίζοντας εχθρούς και φίλους με τις καινούργιες εκδόσεις του, κατακτώντας την κορυφή της Ελλάδας πριν λίγους μήνες, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Το Toumba Magazine κατέκτησε αυτό που δικαιούνταν, το πρώτο βραβείο ΕΒΓΕ στην κατηγορία περιοδικό μπροστά από 15 άλλες υποψηφιότητες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και το εξαιρετικό και διεθνώς αναγνωρισμένο Nomas.

Και για να μην λέτε πως τα λέμε μόνο εμείς στην ψωροκώσταινα Ελλάδα, ας δούμε τι έχουν πει για το Toumba Magazine μεγάλα site που ασχολούνται με τον χώρο του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο).

SoccerBible

“Χορεύοντας με ξεχωριστό στυλ στους ρυθμούς της δικής της αρκετά… εύγευστης συμφωνίας, η ομάδα του ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα ακόμα τεύχος του επίσημου περιοδικού της.  Συνεχίζοντας σε μία συγκεκριμένη γραμμή, έξυπνα σχεδιασμένη στο σύνολό της, αυτό το «πλοίο» συνεχίζει να πλέει στο ρεύμα των κορυφαίων.

Το Toumba Magazine είναι μια κατηγορία μόνο του όταν μιλάμε για την επίσημη επικοινωνία ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου. Η διάθεση του χρόνου και των πόρων προκειμένου να παραδώσεις ένα τέτοιο προϊόν αποτελούν παρακαταθήκη για τη συνολική εικόνα του συλλόγου.  Δίχως να σταματούν ούτε για κολατσιό, οι σκληρά εργαζόμενοι στον ΠΑΟΚ ξεκάθαρα πασχίζουν για να παράγουν ένα τόσο ισχυρό δημιουργικό προϊόν. Η ανασκόπηση της περασμένης σεζόν είναι μία ακόμα άψογη προσθήκη που έχει το βλέμμα της σε όσα πέρασαν.

Η παρουσίαση… χτυπά στον αναγνώστη τη στιγμή που η γεωμετρία και η χρήση των infographics αναλαμβάνουν το δικό τους μερίδιο, ενώ η φωτογραφία και η θεματολογία προσφέρουν ένα βαθύτερο κομμάτι ποδοσφαιρικής κουλτούρας, το οποίο περιλαμβάνει από την παρουσίαση γηπέδων μέχρι την εστίαση σε παίκτες” . 

Modern Game

“Οι εκδόσεις γύρω από το ποδόσφαιρο διακρίνονται από την ελλειμματική σχέση τους με τον καλό σχέδιο που είναι συνδυασμένο με την προσοχή στη λεπτομέρεια η οποία παρουσιάζεται με καθαρό και συνεπή τρόπο έτσι ώστε να προσελκύσει περισσότερους φίλους του αθλήματος. Στα ισπανικά γήπεδα έχω δει πολλά τέτοια περιοδικά.

Όταν όμως σερφάρεις στο ίντερνετ μπορείς να βρεθείς σε ευχάριστες εκπλήξεις όπως αυτή: Μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που παίζει στην ελληνική Super League έχει δημιουργήσει ένα καλοφτιαγμένο και εξειδικευμένο περιοδικό. Είναι καλά σχεδιασμένο, συνδυάζει τον τρόπο ζωής της ομάδας και μια αποδεδειγμένη προσέγγιση του παιχνιδιού.  Με μινιμαλιστικό στιλ, μέσα από αιχμηρή κι εντυπωσιακή φωτογραφία, έρχεται να μεταφέρει την ομορφιά του ποδοσφαίρου με καλό σχεδιασμό”.

Undici Magazine

“Το Toumba Magazine επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που βλέπουμε το όμορφο άθλημα! Ένα έντυπο με μοναδικό στυλ και καινοτόμο σχεδιασμό”

ABC

“Μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που παίζει στην Ελληνική Super League έχει δημιουργήσει ένα καλοφτιαγμένο και εξειδικευμένο περιοδικό. Είναι καλά σχεδιασμένο, συνδυάζει τον τρόπο ζωής της ομάδας και μια αποδεδειγμένη προσέγγιση του παιχνιδιού. Με μινιμαλιστικό στιλ, μέσα από αιχμηρή κι εντυπωσιακή φωτογραφία, έρχεται να μεταφέρει την ομορφιά του ποδοσφαίρου με καλό σχεδιασμό.

Το Toumba Magazine με την προσεγμένη δουλειά που του γίνετε θα συνεχίσει να κλέβει την καρδιά πολλών ακόμη ανθρώπων με τον Δικέφαλο να αποδεικνύει ότι έχει αλλάξει επίπεδο σε όλους τους τομείς (αγωνιστικούς και μη).

Πληροφορίες για το Toumba Magazine (πως να το προμηθευτείτε κλπ) μπορείτε να αντλήσετε πατώντας ΕΔΩ.