Πόλεμος δηλώσεων Στεφανίδη, Κούγια

Μία ραδιοφωνική συνέντευξη του Αλέξη Κούγια με διάφορους… χαρακτηρισμούς για τον Παναγιώτη Στεφανίδη, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης.

Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά, ο γνωστός νομικός και (ακόμη) ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής σε δηλώσεις στο «Αθλητικό Metropolis» είπε μεταξύ άλλων: «Βλέπω εν συνεχεία τον κ. Στεφανίδη που δεν έχει βάλει χρήματα, γιατί δεν έχει χρήματα, λέει να μείνουμε στην Football League. Πάλι δεν έχει επιχειρήματα. Άρα στηριζόμαστε στα διαρκείας, στους χορηγούς και στο τηλεοπτικό που θα κάνεις. Και πες μου εσύ πως θα πληρώσεις τα συμβόλαια των παικτών που δεν θα σου δίνεται άδεια και επίσης θα έχεις και αφαιρέσεις βαθμών. Και σκεφτείτε παράλληλα πως οι παίκτες θα θέλουν προκαταβολές και εγγυητικές για να παίξουν. Που θα τα βρεις;

Εγώ λοιπόν τότε σκέφτηκα πως κοροϊδεύουν τον κόσμο και δεν έχουν κανένα απολύτως πλάνο. Όταν βλέπω πως στον ΑΣ συγκροτούνται ονόματα που ουσιαστικά δημιούργησαν τα χρέη. Ουσιαστικά εδώ πάμε για μια συντήρηση. Και θα χαθεί η ευκαιρία να αναγεννηθεί η ομάδα όπως η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Στεφανίδης προσπαθεί να πάρει χρήματα, από τα τηλεοπτικά, από τα διαρκείας και άλλα έσοδο. Χωρίς την δυνατότητα να διαχειρισθεί την κατάσταση και ένας απλός δικηγόρος χωρίς κάποια μεγάλη εμβέλεια στον δικηγορικό χώρο. Το πάει απλά ως μια διαχείριση των χρημάτων. Και εν συνεχεία θα πουληθεί ο Άρης στο συνδρομητικό κανάλι».

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση του Στεφανίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα novasports.gr: «Κάποια στιγμή, όλοι αυτοί που μιλούν για τον Αρη, χωρίς να έχουν καμία σχέση με την ομάδα πρέπει να σταματήσουν. Ακουσα τον κ. Κούγια να μας κατηγορεί για έλλειψη σχεδίου και τα συναφή. Γιατί δεν φέρνει ο ίδιος το δικό του πλάνο για τον Αρη για τον οποίο «ενδιαφέρθηκε»; Μήπως είναι το ίδιο που κάθε χρόνο θέτει σε εφαρμογή στην Παναχαϊκή; Το να βγαίνει και να κατηγορεί ανέξοδα τους πάντες, επειδή δεν έγινε αποδεκτός από την οικογένεια του συλλόγου, είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο».

Και ο κ. Στεφανίδης, καταλήγει: «Εμείς είπαμε από την αρχή και επιμένουμε σ΄ αυτό πως θέλουμε τον Αρη στη Football League. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα φύγουμε. Δεν μας καλύπτει η προοπτική της Γ΄ Εθνικής για την οποία θέλω να πληροφορήσω τον κόσμο πως δεν χρειάζεται κανείς να βάλει χρήματα. Επομένως ο Αρης δεν χρειάζεται κανέναν Κούγια για να «επενδύσει» στη Γ΄ Εθνική. Μπορεί και χωρίς αυτόν!».

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει και νέα τοποθέτηση από τον Κούγια…