Ποιος τα πιστεύει, άραγε;

Όπως διαβάζουμε από το ρεπορτάζ :

“Την πρόθεσή του να συμβάλει στην εξεύρεση οριστικής λύσης, σε ό,τι αφορά το θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ Αρης προς το Δημόσιο, εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Γιάννη Ψηφίδη.

Ο Ιωαννίδης ενημερώθηκε αναλυτικά για αποφάσεις και ενέργειες του νέου διοικητικού συμβουλίου στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου βιωσιμότητας της εταιρείας, που ως αποκλειστικό στόχο έχει τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.

Εκπρόσωποι του ΔΣ της ΠΑΕ Αρης θα έχουν συνάντηση και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, που επίσης έχει περάσει στον δεύτερο γύρο της Κυριακής”

Πρώτον, με τον Γιάννη Ψηφίδη,  Γιάννης Ιωαννίδης μπορεί να συναντιέται και 10 φορές τη μέρα, άλλωστε είναι φίλοι, οπότε η συνάντησή τους δεν είναι είδηση.

Είδηση έγινε γιατί την Κυριακή είναι ο 2ος γύρος των εκλογών για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κι ο Ιωαννίδης βλέπει την πλάτη του Τζιτζικώστα (κι αυτή από μακριά).

Από τη Δευτέρα, που θα έχουν περάσει οι εκλογές και θα επιστρέψει στα βουλευτικά του καθήκοντα, όλα αυτά θα έχουν ξεχαστεί. Και τα χρέη του Άρη και όλα.

Το θέμα είναι ποιος πιστεύει αυτά τα προεκλογικά παραμύθια. Υπήρχε περίπτωση να πιστέψει κάποιος κάτι, αν εξηγούσε ο Γιάννης Ιωαννίδης, πως θα έφτανε στην εξεύρεση οριστικής λύσης για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ Άρης στο δημόσιο, η πρόθεση δεν φτάνει.