Όλος ο κόσμος δίπλα στη Μαριλένα

Κάτι παραπάνω από συγκινητική είναι η αλληλεγγύη που δείχνει ο αθλητικός κόσμος και όχι μόνο, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μικρή Μαριλένα, η οποία πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, αφαίρεσης όγκου.

“Από τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησε όλο αυτό, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Το παιδί έβγαλε συμπτώματα και εμείς ψάχναμε να δούμε τι έχει με συνεχόμενες εξετάσεις. Τελικά, αποφασίσαμε να κάνουμε την εγχείρηση στο εξωτερικό, γιατί το δημόσιο νοσοκομείο δεν με κάλυπτε ως εγγύηση. Ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζουμε τι όγκο έχει” τόνισε χαρακτηριστικά στον “Arena FM”  ο πατέρας της μικρής φίλης του Ηρακλή, Γιάννης Παπαπορφυρίου και πρόσθεσε: “Ευχαριστώ πολύ τον κ. Όγιος προσωπικά, αλλά και οποιονδήποτε βοηθάει. Η βοήθεια του κόσμου είναι συγκλονιστική, καθώς έχω λάβει τηλεφωνήματα ακόμη και από την Αμερική.

Υπάρχουν κινήσεις ανθρωπιάς που πραγματικά μετρούν. Όπως αυτή του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ στο Καλοχώρι που έχει κάποιες ενέργειες και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Αυτό είναι ένα μήνυμα ανθρωπιάς, δεν έχει να κάνει με τα οπαδικά. Η επέμβαση θα γίνει την Τετάρτη και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Οι γιατροί μου λένε πως μπορεί να γίνει καλά, αρκεί να αφαιρεθεί ο όγκος, που είναι μεγάλος και κακοήθης. Η κόρη μου είναι δυνατή και θα αντεπεξέλθει”.

Παρακάτω δίνονται όλα τα στοιχεία για όποιον θέλει να βοηθήσει την μικρή Μαριλένα

Τραπεζικός Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος: 839/744081-28
ΙBAN: GR 7101108390000083974408128

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει με τον πατέρα του κοριτσιού (Γιάννης Παπαπορφυρίου), μπορεί να καλέσει στο 6977355971. Παράλληλα έχει δημιουργηθεί ομάδα στο facebook με τον τίτλο: “ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ”