Επίπληξη στον Γεωργούντζο

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος, που έχει κλέψει την παράσταση, είτε με τις μεταδόσεις των αγώνων της Καλαμάτας, είτε με τις μυθικές εκπομπές με τον Γιώργο Μπιστικέα σε τοπικό κανάλι, απασχόλησε το πειθαρχικό συμβούλιο του ΠΣΑΤ.

«Το Πειθαρχικό αποφάσισε την κατ’ αρχή επιβολή αυστηρής έγγραφης επίπληξης στον συνάδελφο για κατά συρροή αντιδεοντολογική συμπεριφορά μέσω τηλεοπτικών εκπομπών που δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις για τη συνολική εικόνα του επαγγελματία αθλητικού συντάκτη, ο οποίος υποχρεώνεται να ακολουθεί τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Ο εν λόγω συνάδελφος έχει απασχολήσει και παλαιότερα το Πειθαρχικό Συμβούλιο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπήρξε καταγγελία για αντισυναδελφική συμπεριφορά και ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να υπάρξουν περαιτέρω ενέργειες».

Απομένει να δούμε αν ο Σύνδεσμος θα ασχοληθεί και με τις περιπτώσεις των ΜΜΕ που κορόιδεψαν εσκεμμένα την κοινή γνώμη με την υπόθεση του Μάνου Σέργιου και μάλιστα, τα περισσότερα έχουν πάρει ήδη διαφήμιση από την τράπεζα, που ήταν πίσω απ΄ αυτή την ιστορία.

Εκτός κι αν αυτή η εκκούσια παραπλάνηση της κοινής γνώμης, δεν δημιουργεί “αρνητικές εντυπώσεις για τη συνολική εικόνα του επαγγελματία αθλητικού συντάκτη”.