Κερδίζει τη μάχη ο Ποικιλίδης

Τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του δίνει ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση καρδιάς σήμερα στην Γενική Κλινική. Ο παράγοντες του ΠΑΟΚ και Ολυμπιονίκης της Πάλης αντιμετώπισε σήμερα πολύ σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα (κεντρική αρτηρία).

Ευτυχώς για τον ίδιο, το περιστατικό συνέβη όταν ήταν ήδη μέσα στην Κλινική και η αντιμετωπιση ήταν άμεση.

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε κράτησε σχεδόν 12 ώρες και ολοκληρώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

“Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η πολύωρη επέμβαση στον Παναγιώτη Ποικιλίδη με επιτυχία όπως αναφέρουν οι γιατροί! Ο Ολυμπιονίκης κερδίζει και αυτόν τον αγώνα και μεταφέρεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας μέχρι την πλήρη ανάρρωση με φίλους και συγγενείς στο πλευρό του και φυσικά ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ!” αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook…

Στο πλευρό του Παναγιώτη Ποικιλίδη, βρέθηκε σήμερα όλος ο κόσμος…

Ο Ζήσης Βρύζας, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Ηλίας Γεροντίδης, ο Δημοκρατης Παπαδόπουλος και τα περισσότερα στελέχη της ΠΑΕ βρέθηκαν όλο το βράδυ στην Κλινική, αγωνιώντας για την κατάσταση της υγείας του. Από την κλινική πέρασαν ο Ηλίας Βιολίδης, ο Σπύρος Μηλιωρίδης, ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ο Γιώργος Φαρλαλής, ο Ανδρέας Μανδρίνος, ο Θανάσης Χατζόπουλος, ο Παναγιώτης Ραπτόπουλος, που συνεργάστηκαν μαζί του στη διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά και πρώην αθλητές της πάλης και των βαρέων αθλημάτων.

Από τη Γενική Κλινική πέρασε και ο Άγγελος Αναστασιάδης για να ενημερωθεί για την κατάσταση του Παναγιώτη και να συμπαρασταθεί στους οικείους του.

Οι ευχές μας για ταχεία και πλήρη ανάρρωση συνοδεύουν τον Παναγιώτη…