“Οικογένεια μου ο ΠΑΟΚ”

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε ο αρχηγός του Δικεφάλου, Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την υπογραφή του συμβολαίου: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Σίγουρα, όταν ήρθα στην ομάδα δεν περίμενα ότι θα μείνω στον ΠΑΟΚ οκτώ χρόνια. Νιώθω την ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, σαν οικογένεια. Ελπίζω τα επόμενα δύο χρόνια να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα».

Για το αν πιστεύει ότι είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του: «Νιώθω αρκετά καλά τόσο σωματικά, όσο και μπασκετικά. Δεν ξέρω αν είμαι στην  καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, αλλά σίγουρα απολαμβάνω πάρα πολύ την παρουσία μου στο γήπεδο».

Για τα όνειρα που έχει για το μέλλον: «Δεν μπορείς να σταματήσεις ούτε τα όνειρα, ούτε τις θετικές σκέψεις. Ελπίζω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να ανέβει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Εγώ θα είμαι εδώ τα επόμενα δύο χρόνια και θέλω το ίδιο και από τον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, οι φίλαθλοι με στήριξαν και με βοήθησαν πάρα πολύ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μου έχει δώσει την ώθηση ώστε να καταφέρω όσα έχω πετύχει. Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να έρθουν ακόμα περισσότεροι στο γήπεδο».