«Κέρδισα το πρωτάθλημα στο γήπεδο»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε σε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και μίλησε για τη σεζόν και τις στιγμές που πέρασε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όσα είπε:

Ήταν μία εξαιρετική σεζόν στην Ελλάδα, με ένα φινάλε γεμάτο πάθος. Δε νομίζω ότι θα συναντήσω ξανά τις στιγμές που έζησα στον τελικό του κυπέλλου το οποίο και κερδίσαμε.
Κέρδισα το πρωτάθλημα στον αγωνιστικό χώρο με ένα παιχνίδι λιγότερο και δέκα παιχνίδια χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Κέρδισα τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα του αγωνιστικού χώρου.
Είχαμε εξαιρετικούς παίκτες και ένα πολύ καλό σύνολο. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά, αλλά στην πορεία αυτό άλλαξε με τη νοοτροπία που δείξαμε. Ξεκινώντας από το Νοέμβριο παίξαμε 27 παιχνίδια, κερδίσαμε τα 25 και χάσαμε μόνο 1. Ο ρόλος μου σαν προπονητής ήταν να παρακινήσω όλους και να τους δείξω τις προτεραιότητες που πρέπει να έχουν, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα είναι η προτεραιότητα όλων.
Έχω προπονήσει ομάδες σε τρεις χώρες και πιστεύω ότι από παντού έχω κερδίσει κάτι. Είμαι περήφανος γι΄αυτό.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, είναι τρέλα! Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας. Η Αθήνα δεν μπορεί να δεχτεί την υπεροχή της Θεσσαλονίκης!
Αισθάνομαι υπέροχα στην Ελλάδα, όταν αλλάξει αυτό θα σκεφτώ το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Δεν το αποκλείω να επιστρέψω κάποια μέρα στη Ρουμανία.
Στο Μουντιάλ θα δω προσεκτικά την πορεία της Σερβίας, λόγω και της παρουσίας του Πρίγιοβιτς που είναι παίκτης μου στον ΠΑΟΚ. Η Βραζιλία είναι από τα φαβορί επειδή έχει μεγάλη πειθαρχεία στο παιχνίδι της. Επίσης, έχω μία αγάπη στην Αργεντινή λόγω της συμπάθειας που έχω για τον Μέσι!”