Τα μάζεψε κι ο Στοχ…

Όπως συνέβη και με τον Νάτχο, έτσι και ο Μίροσλαβ Στοχ μάζεψε όλα τα πράγματά του φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη. Ο Σλοβάκος έφυγε μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, άδειασε το σπίτι, στο οποίο έμενε και φυσικά το παρέδωσε στην ΠΑΕ.

Αυτή η ενέργεια ενδεχομένως να είναι ενδεικτική των προθέσεών του… Η αλήθεια είναι πως όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΟΚ, και ειδικά προς το φινάλε της σεζόν, μάλλον τον έκαναν να μην τρελαίνεται να μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Ο φάκελος δεν έχει κλείσει οριστικά για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι προφανές ότι δεν υπάρχει μεγάλη… κάψα και από τις δύο πλευρες για να συνεχίζουν τη συνεργασία τους.

Ο Στοχ ανήκει στη Φενέρμπαχτσε, δύσκολα θα μείνει εκεί, καθώς η αλλαγή στον κανονισμό για τους ξένους και το 5+3 που καθιερώνει η τουρκική Λίγκα, τον αναγκάζει να ψάξει αλλού το μέλλον του και θα περιμένει να δει τι σκοπεύει να κάνει μ΄ αυτόν η ομάδα της Πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το συμβόλαιο του δανεισμού του, ο ΠΑΟΚ θα μπορεί αποκτήσει τα δικαιώματά του, καταβάλλοντας 4.500.000 ευρώ στην Φενέρμπαχτσε, αλλά όπως είναι γνωστό, οι ρήτρες είναι διαπραγματεύσιμες.