Επεισόδιο Ιάπωνα με Φετφατζίδη!

Ένας Ιάπωνας δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά, πήγε να… κοροϊδέψει τον Γιάννη Φετφατζίδη, ώστε ενδεχομένως να τον πιάσει αδιάβαστο, αλλά στέλεχος της ομάδας το πρόλαβε.

Ο νεαρός μέσος της Τζένος επιλέχτηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου και εκεί τον πλησίασε και ένας Ιάπωνας, ο οποίος του έδειξε μια αφίσα της Εθνικής ομάδας της χώρας του και του ζήτησε να ονομάσει τους ποδοσφαιριστές που έβλεπε! Όπως είναι λογικό ο Φετφατζίδης σάστισε, μέχρι που άνθρωποι της Εθνικής έκαναν συστάσεις και τόνισαν να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

 “ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ ΑΚΤΗ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΕΣ”

Μετά το επεισόδιο που τελείωσε χωρίς… παρατράγουδα, ο άσος της Τζένοα τόνισε: “Πάμε με στόχο την πρόκριση. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν την ίδια δυναμικότητα. Θεωρώ ότι η Κολομβία και η Ακτή είναι πιο δυνατές από την Ιαπωνία, αλλά οι πιθανότητες είναι ίδιες για όλους”.

Ερωτηθείς για την κατάσταση του ιδίου, ο “Φέτφα” απάντησε: “Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου σε στιγμές χαλάρωσης να παίζει και να βάζει γκολ στο Μουντιάλ. Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω την Εθνική ομάδα. Το διάστημα που αγωνίστηκα στην Ιταλία παρατήρησα ότι έχω βελτιωθεί σε πολλούς τομείς”.

Αναφερόμενος στο “κόψιμο” παικτών ενόψει της τελικής φάσης είπε: “Σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι και κάποιοι ικανοποιημένοι. Έτσι είναι όταν πρέπει να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Εμείς, πάντως, είμαστε έτοιμοι για ό,τι καλύτερο και στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση”.