Ευχές Σούλη για Ποικιλίδη

«Κάναμε απλά το 1-0» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος, που παραδέχτηκε ότι τα επόμενα παιχνίδια χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα έχουν διαφορετική μορφή από το σημερινό. Στο τέλος δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση για το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Ποικιλίδη.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μία σκληρή ομάδα. Εμείς δεν έπρεπε να κάνουμε λάθη και να δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Υπήρχαν στιγμές που δώσαμε το γήπεδο στους αντιπάλους, αλλά σε γενικές γραμμές κάναμε αυτά που θέλαμε και για τα οποία είχαμε προετοιμαστεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έπαιξαν πολύ καλά και κατάφεραν να αντιμετωπίζουν με σωστό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη, πετύχαμε μία νίκη, κάναμε απλά το 1-0.

Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση και στα επόμενα παιχνίδια. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό και θέλει μεγάλη προσοχή».

Επίσης, έστειλε την ευχές του για τον Παναγιώτη Ποικιλίδη, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ: «Θέλω, μιλώντας εκ μέρους όλης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, να εκφράσω τις ευχές μας προς τον Παναγιώτη Ποικιλίδη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Είναι ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, περνά δύσκολες στιγμές, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να γίνει σύντομα καλά, γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία του ανθρώπου».