Σκάνδαλο: Θα γίνει ξανά το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ!

Απόφαση-σκάνδαλο από το αρμόδιο όργανο της Κυπριακής Ομοσπονδίας, για τα επεισόδια που αμαύρωσαν το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και στον ΑΠΟΕΛ. Αντί να κερδίσει στα… χαρτιά το πρωτάθλημα η ομάδα του Γιώργου Δώνη (αφού το παιχνίδι διακόπηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων και μετά από τραυματισμούς παικτών και μελών του τεχνικού τιμ) πρωτόδικα αποφασίστηκε να επαναληφθεί (!) σε ουδέτερο γήπεδο και χωρίς την παρουσία φιλάθλων!

Φυσικά ο ΑΠΟΕΛ θα έχει το δικαίωμα έφεσης, αλλά πρωτόδικα η απόφαση αυτή αδικεί κατάφωρα τον Γιώργο Δώνη και την ομάδα του. Ο ΑΠΟΕΛ πήγε για να παίξει έναν “τελικό” στην Λεμεσό και έφυγε από το γήπεδο με 2 τραυματισμούς και το παιχνίδι να έχει διακοπεί λόγω επεισοδίων.

Η απόφαση αναφέρει ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο από την αρχή, αλλά η ΑΕΛ θα ζητήσει και τα… ρέστα μάλλον, θέλοντας να συνεχιστεί από το λεπτό που διακόπηκε (στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου με το σκορ στο 0-0). Όσο για τον ΑΠΟΕΛ φυσικά θα κυνηγήσει στην έφεση τον μηδενισμό της ΑΕΛ και την κατακύρωση της νίκης ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.