Και οι βετεράνοι στηρίζουν… Βαγγέλη

Αυτό που συμβαίνει στον Πειραιά, δεν έχει προηγούμενο. Όλο το σύστημα του Ολυμπιακού έχει βάλει στο στόχαστρο τον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά, Μιχαλολιάκο, με σκοπό να κερδίσει τη μάχη για τη δημαρχία ο Μαρινάκης μαζί με τον Μόραλη.
Διαβάστε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, με τίτλο «Χυδαίος υβριστής ο Μιχαλολιάκος» :

«Οι θρύλοι του ποδοσφαίρου μας, οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες ένα θέατρο του παραλόγου, μια λυπηρή παράσταση για έναν, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ακούμε τον απερχόμενο Δήμαρχο να ομιλεί καθημερινά με τρόπο υβριστικό και χυδαίο για τον Ολυμπιακό και τους ηγέτες του, για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Εσχάτως τον ακούσαμε να λέει ότι κάναμε αίτημα για οικονομική ενίσχυση των Βετεράνων και στην συνέχεια όταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός ‘έδωσε περισσότερα’ αρνηθήκαμε την προσφορά του. Πόσο χυδαίο να μιλάει έτσι ένας Δήμαρχος Πειραιά για τους Θρύλους του Θρύλου. Ο κύριος Μιχαλολιάκος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος μας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι οι οικονομικοί αιμοδότες του Συνδέσμου Βετεράνων και είναι πάντα δίπλα μας. Και γι’ αυτό δεν έχουμε ανάγκη κανέναν εκπρόσωπο της φθαρμένης πολιτικής.

Και δεν ανεχόμαστε να μας αποκαλεί τραμπούκους και υπαλλήλους, εμάς και τον κόσμο μας. Κάποιοι από εμάς, από τους Βετεράνους – Θρύλους, ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες έξω απο τα εκλογικά κέντρα και ξέρουμε πόσο ψευδή είναι τα όσα υποστήριξε ότι συνέβησαν. Νιώσαμε θλίψη βλέποντας ένα Δήμαρχο να λέει τέτοια ψεύδη.

Και καλούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού μας αλλά και τους Πειραιώτες συνολικά να αποδοκιμάσουν τη χυδαιότητα του και να του στείλουν το μήνυμα που πρέπει την Κυριακή που έρχεται. Καλούμε το λαό του Πειραιά να δώσει μια ευκαιρία στους νέους της πόλης να ζήσουν με αξιοπρέπεια με δουλειά, σε μια πόλη για την οποία θα είναι υπερήφανοι.

Για το Δ.Σ., ο πρόεδρος Γ. Δαρίβας»