Γκρίζα ζώνη

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ…

Αρνητική εντύπωση προκαλεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ η παρουσία προσώπων, που περιέργως έχουν αποκτήσει σημαντικό ρόλο και καθορίζουν δρώμενα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τη φιλοσοφία και την ιστορία του ΠΑΟΚ.

Η απουσία τους αλλά και η παρουσία τους σε άλλες ομάδες, στις δύσκολες εποχές που πέρασε ο ΠΑΟΚ, δημιουργεί ερωτήματα…

Πως είναι δυνατόν να έχουν βρει τον τρόπο να είναι παρόντες τώρα στη νέα εποχή και να αποκομίζουν τα οφέλη ενός υγιούς και κυρίαρχου ΠΑΟΚ, χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα στο δύσκολο παρελθόν.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ!!!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχασε το πρωτάθλημα στο βόλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει το μυαλό του στην επόμενη χρονιά και στην ενίσχυση της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως όταν ακούς Μίταρ Τζούριτς, δεν χρειάζεται να ασχολείσαι και τόσο με το βόλεϊ για να πεις πως πρόκειται για μία μεγάλη μεταγραφή, ικανή να αλλάξει και πάλι τις ισορροπίες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΜΠΑΣΚΕΤ : Ε, και…

Και με το Σούλη Μαρκόπουλο και με πολύ μικρότερο μπάτζετ, ο ΠΑΟΚ έβγαινε άνετα 3ος. Θα ήταν προτιμότερο να βρεθεί ένας τρόπος να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο, παρά να πανηγυρίζουμε κάτι το οποίο υποβαθμίζει την ιστορία και το παρελθόν της πιο αδικημένης ομάδας του κόσμου, της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

 

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ!

Ο έτοιμος ΠΑΟΚ…

Το να κάνεις προσπάθεια για να προσθέσεις κάποιον ποδοσφαιριστή την περίοδο των μεταγραφών του καλοκαιριού σε μια ομάδα, σημαίνει πολλά και σημαντικά πράγματα γι’ αυτήν.

Δεν το βλέπουμε συχνά, αλλά το διακρίνουμε εύκολα στο σημερινό ΠΑΟΚ. Μια ομάδα έτοιμη κι ένα ρόστερ σε πολύ υψηλό επίπεδο, που κάνει πάρα πολύ δύσκολη την παρουσία οποιουδήποτε σ’ αυτό. Όχι μόνο αριθμητικά θα είναι λίγες οι προσθήκες, αλλά και ποιοτικά το επίπεδο θα πρέπει να είναι από το ψηλότερο ράφι. Αυτό θα είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας που χτίζει από την περσινή χρονιά, ο πολύ καλός προπονητής Λουτσέσκου, ιδιαίτερα στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν δεν υπάρξει καμία απώλεια λόγω μεταγραφής πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή που δεν μπορεί να αποτραπεί, είναι βέβαιο, πως η συνοχή κι όλα αυτά που τη διέκριναν την περσινή χρονιά, θα τα δούμε με πολύ καλύτερα αποτελέσματα σκεπτόμενοι και τις ιδιαίτερες προσθήκες. Να που μετά από χρόνια, όλα μπήκαν σε μια σειρά…

Νέα εποχή και για τους συνδέσμους!!!

Το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ σήμερα, πρέπει να νιώθει περήφανο. Όλοι οι αγώνες του δικαιώθηκαν και ο ΠΑΟΚ είναι αυτό που κυρίως όλοι ονειρευόταν. ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ. Πληρώνει όμως και το κόστος του πολέμου. Σήμερα, το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ εξαντλημένο μέσα από τις μάχες και τις αντιπαραθέσεις αυτού του απαίσιου πολέμου με τα τρωκτικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, βρίσκεται σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, που οδηγεί σ’ ένα ελπιδοφόρο μέλλον ή σ’ ένα τραγικό τέλος. Η εποχή του πολέμου τελείωσε.

Ο νέος μεγαλομέτοχος δείχνει εμπράκτως τις προθέσεις του κι αλλάζει μ’ αυτό τον τρόπο το δρόμο για το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου). Είναι η ώρα οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, ως θεσμικός παράγοντας στα δρώμενα του συλλόγου, να ξανά αποκτήσουν τον αρχικό τους ρόλο, να αποβάλλουν την πολεμική ταυτότητα, που έσκιαζε τους μεγαλομετόχους και ν’ αρχίζουν να σκιάζουν τους εχθρούς και τους αντιπάλους.

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ έχουν την υποχρέωση, να διώξουν τη νοοτροπία που τους χαρακτήριζε μαχητές σ’ έναν πόλεμο μέσα στο ίδιο τους το κάστρο, ν’ ανοίξουν τις πύλες και ν’ ακολουθήσουν τον ΠΑΟΚ στη νέα εποχή. Να γίνουν ξανά η ασπίδα και το δόρυ του στους δρόμους, στις γειτονιές και στα πέταλα όλου του κόσμου.

(FORZA, 16/06)