Στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Την Ολλανδία προτίμησε ο ΠΑΟΚ για την φετινή προετοιμασία του, κάτι που κάνει από το 2008 με δύο εξαιρέσεις. Το καλοκαίρι του 2010, που προετοιμάστηκε στο Μπαντ Μπρουκενάου της Γερμανιας και το καλοκαίρι του 2013 που έζησε το… φιάσκο του Λέομπεν και της Αυστρίας.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Ολλανδία και η απόφαση είχε παρθεί πριν την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης είχε κάνει την προεργασία και σήμερα έφυγε στην Ολλανδία ο νέος γυμναστής της ομάδας, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, για να ελέγξει τις εγκαταστάσεις και τις διαδρομές και να οριστικοποιηθούν και οι ημερομηνίες.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει προκράτηση (δεν την πάτησε όπως πέρσι που το άφησε για τελευταία στιγμή και στο τέλος έψαχνε δεξιά – αριστερα και βρήκε ένα απλό ξενοδοχείο στο Λέομπεν) κι αυτές τις μέρες πρέπει να επιβεβαιώσει και τις ημερομηνίες, για να αρχίσει να ψάχνει και για αντιπάλους για τα φιλικά. Αν και ακόμη δεν έχει παρθεί η οριστική απόφαση, η αποστολή αναμένεται να πάει στην Ολλανδία γύρω στις 10 Ιουλίου. Φέτος άλλωστε, οι επίσημες υποχρεώσεις αργούν και το πρώτο επίσημο ματς θα είναι στις 21 Αυγούστου για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στο θέμα του σχεδιασμού της απόφασης, ο Αναστασιάδης ειναι ακόμη στη φάση της ενημέρωσης και τις επομένες μέρες θα αρχίσουν να λαμβάνονται αποφάσεις, ενώ ήδη ο ΠΑΟΚ δέχεται προτάσεις για παίκτες και κάνει τις πρώτες έρευνες.

Το βέβαιο είναι πως οι αλλαγές θα είναι πολλές…