Αντίπαλοι, που παίζουν όπως θέλεις!

Αυτή την εποχή οι 32 ομάδες που θα παίξουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας προετοιμάζονται και δίνουν τους πρώτους φιλικούς αγώνες και οι Γερμανοί, που θέλουν πάντα να ξεχωρίζουν, έκαναν κάτι πρωτότυπο.

Στο Νότιο Τιρόλο, όπου προετοιμάζονται, κάλεσαν την Κ20, της οποίας η 18μελή αποστολή κατέλυσε 4 χιλιόμετρα μακριά από την Εθνική ομάδα, με μία αποστολή. Να τη βοηθήσει την προετοιμασία για το Μουντιάλ. Πως θα γίνει αυτό;

Η Κ20 έχει προετοιμαστεί να παίξει περίπου όπως παίζουν η Γκάνα, η Πορτογαλία και οι ΗΠΑ. Θα δώσει τρία φιλικά με την Εθνική Γερμανίας και στο κάθε ένα, θα παραστήσει και τον ανάλογο αντίπαλο, έχοντας μελετήσει το παιχνίδι του!

“Έχουμε προετοιμαστεί να παίξουμε όπως παίζουν τακτικά οι αντίπαλοι της Εθνικής. Το προηγούμενο βράδυ θα μου λέει ο Γιόαχιμ Λεβ, πως θέλει να παίζουμε. Μέχρι τώρα, η Εθνική έπαιζε φιλικά με τοπικές ομάδες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, τώρα θα έχει σε κάθε ματς τον αντίπαλο που θέλει”, σχολίασε ο Φρανκ Βόρμουτ, προπονητής της Κ20.

Όσο για το ποιος θα κάνει τον… Κριστιάνο Ρονάλντο στο φιλικό που η Κ20 θα παραστήσει την Πορτογαλία; “Αν είχαμε Ρονάλντο, θα τον είχαμε δώσει στον Λεβ” είπε γελώντας ο Βόρμουτ.