Δεν κατέθεσαν ούτε φάκελο…

Βουτηγμένες στα προβλήματά τους, δύο από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Βόρειας Ελλάδας, δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να καταθέσουν φάκελο στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. Ήξεραν εξαρχής πως δεν έχουν καμία τύχη!

Ο Πιερικός και η Δόξα Δράμας, αφού κατάφεραν να παραμείνουν στην Football League, προσπαθούν να πάρουν παράταση ζωής μήπως και λύσουν τα δισεπίλυτα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν, συμμετέχοντας σε ένα πτωχευμένο πρωτάθλημα.

O Πιερικός ψάχνει εδώ και καιρό ανθρώπους που θα στηρίξουν οικονομικά τη σημερινή κατάσταση και στην Κατερίνη φημολογείται ότι ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, θέλει να ασχοληθεί με τους μελανόλευκους και να πάρει ένα ποσοστό γύρω στο 20%.

Στη Δράμα, είναι γνωστό πως η ΠΑΕ ανήκει ακόμη στον Σάμιο, ο οποίος έχει σταματήσει να ασχολείται κι αυτή τη στιγμή την ομάδα την τρέχει ο Δαϊλάκης, ένας πρώην βουλευτής. Στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας είναι κοινό μυστικό ότι την Δόξα θέλει να την πάρει ο Ιβάν Σαββίδης, για να λειτουργήσει η ομάδα της Δράμας, όχι σαν θυγατρική του ΠΑΟΚ, αλλά σαν συνεργαζόμενη ομάδα.

Όπως και να έχει, η επόμενη σεζόν θα είναι ούτως ή άλλως δύσκολη και για τις δύο ομάδες, που από τη στιγμή που δεν πήραν άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, μπορούν να ανανεώσουν μόλις δύο συμβόλαιο παικτών άνω των 24, να αποκτήσουν μέχρι τρεις παίκτες άνω των 24 και ενολίγοις, να στηριχτούν στο επόμενο πρωτάθλημα σε παίκτες νεαρής ηλικίας…