Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Μπομπαντίγια

Όταν έπαιζε στον Άρη δεν φημίζονταν για την ταχύτητά του, αλλά με το τιμόνι στα χέρια, ο Ραούλ Μπομπαντίγια, μάλλον είναι ένας άλλος άνθρωπος!

Ο Αργεντίνος επιθετικός που πέρασε για ένα φεγγάρι από το Χαριλάου, ως δανεικός από την Γκλάντμπαχ, κινδυνεύει να πάει φυλακή για μια σοβαρή τροχαία παράβαση, που έκανε στην Ελβετία, όταν ήταν ακόμη παίκτης της Βασιλείας και λίγο πριν μετακομίσει στην Μπουντεσλίγκα και την Άουγκσμπουργκ.

Τον Ιούνιο του 2013, οδηγώντας την Μαζεράτι „Gran Turismo S“, ο Μπομπαντίγια συνελήφθη να τρέχει με 111 χλμ/ώρα, σε κατοικημένη περιοχή, όπου το όριο ήταν 50χλμ/ώρα και εμπίπτει στις διατάξεις του νέου νόμου της Ελβετίας, που προβλέπει πολύ αυστηρές ποινές σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το αυτοκίνητό του, που βλέπετε στη φωτογραφία, αξίας 120.000 ευρώ, παρακρατήθηκε και κινδυνεύει να το χάσει οριστικά με κατάσχεση, του αφαιρέθηκε το δίπλωμα, ενώ σήμερα δικάζεται σε δικαστήριο της πόλης Ντόρναχ. Ο Μπομπαντίγια κινδυνεύει με φυλάκιση από 1 μέχρι 4 χρόνια και 820.000 ευρώ πρόστιμο!

maserati

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπομπαντίγια μπλέκει με την αστυνομία, καθώς όταν έπαιζε στην Γκλάντμπαχ είχε συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα προσωρινά.