«Με πλεονέκτημα η Βασιλεία»

Στον Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Ελβετός δημοσιογράφος Όλιβερ Μπουτ, ο οποίος αναφέρθηκε στην Βασιλεία, υπογραμμίζοντας τα πλεονεκτήματά της όπως και για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όσα είπε:

Για τα συναισθήματα που προκάλεσε η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ στη Βασιλεία: «Είναι ανάμεικτα γιατί γνωρίζουν ότι είναι καλύτερος από την Στουρμ Γκρατς. Ο αγώνας στην έδρα του ΠΑΟΚ θα είναι συναισθηματικός λόγω της παρουσίας του κόσμου, ο οποίος μπαίνει στο παιχνίδι. Αυτό στην Βασιλεία πρέπει να το συνηθίσουν και να το ξεπεράσουν».

Για το τι πιστεύουν στη Βασιλεία: «Εάν ρίξουμε μια ματιά στη βαθμολογία στην UEFA και τις συμμετοχές των ομάδων θα δούμε ότι η Βασιλεία βρίσκεται πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ και αυτή είναι και η πηγή της πεποίθησης ότι θα περάσουν. Θα είναι ένα ισχυρό τεστ».

Για τη Βασιλεία: «Είναι η ίδια ομάδα με την προηγούμενη χρονιά. Έχει το πλεονέκτημα ότι πριν από το παιχνίδι θα έχει παίξει ήδη το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα μείγμα νέων παικτών και παικτών με εμπειρία διεθνών αγώνων. Θεωρούν ότι θα είναι απόλυτα έτοιμοι για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ».