«Με ΑΦΜ δεν θα είναι Άρης»

Οι φημολογούμενη προσπάθεια για να αποκτήσει ο Άρης το ΑΦΜ άλλης ομάδας και εν προκειμένω του Αιγινιακού, διαψεύστηκαν από την ΚΜΑ, αν και νωρίτερα ο πρόεδρος του Αιγινιακού είχε δηλώσει στο Τhessports ότι “είχαν γίνει συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησαν και το θέμα τελείωσε”.

Γεγονός είναι ότι η προοπτική αυτή είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

“Δεν είναι δυνατόν στα 100 χρόνια του Άρη, να συζητάμε για αγορά ΑΦΜ έναντι 600.000 ευρώ. Αν γίνει αυτό εγώ θα διαγραφώ από τον σύλλογο” σχολίασε χθες ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Καραμπέρης, μιλώντας στο “Metropolis”.

“Η λύση ΑΦΜ είναι μια λύση που μπορεί να υπάρξει. Δεν θα λέγεται όμως Άρης και αυτό δεν το κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Το ίδιο έγινε με τον Ηρακλή και υπάρχουν και μπερδέματα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως άνθρωποι που διοικούν σωματεία δεν έχουν ξεκάθαρη στάση. Είναι πολύ απλό το θέμα και πολύ ξεκάθαρο”, είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Χατζάρας, μιλώντας στον “ArenaFM”

“Ο Άρης είναι μια πονεμένη ιστορία. Φαινόταν που θα καταλήξει. Οι ομάδες για να πάνε μπροστά θέλουν καλές διοικήσεις. Δεν διοικήθηκε από ανθρώπους που σκέφτονται το αύριο. Ο Άρης πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις. Ο αετός ζει 70 χρόνια. Στα 40 του χρόνια όμως στραβώνει το ράμφος του. Μπορεί είτε να πεθάνει η να πέσει κάτω να ξύσει το ράμφος του και να πιάνει ξανά τα ζώα. Αυτό πρέπει να κάνει και ο Άρης. Πρέπει να πάρει σωστές αποφάσεις.

Δεν τις έπαιρναν και ο Άρης έφτασε εδώ. Αυτό έκανε και η ΑΕΚ και η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός. Τα χρήματα που ακούγονται δεν υπάρχουν. Που να βρεθούν; Πρέπει να ασχοληθούν οι άνθρωποι που να έχουν όραμα και να μπορούν να πάρουν σκληρές αποφάσεις”, σχολίασε ο πρώην προπονητής του Άρη, για την κατάσταση που βιώνουν σήμερα οι κίτρινοι.