“Να στηρίξει ο κόσμος με τα διαρκείας”

Στον Fair Play μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και μέλος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Φάνης Τουτζιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ο κ. Τουτζιάρης τόνισε αρχικά: «Πρέπει να ξεκινήσει η πώληση των διαρκείας άμεσα. Να συνειδητοποιήσει ο κόσμος ότι ο Ηρακλής είναι αυτόνομος, επομένως η αγορά διαρκείας αποτελεί το μοναδικό τρόπο για να υπάρχει ρευστότητα στα ταμεία της ομάδας. Υπάρχουν, βέβαια, και κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα προκύψουν κι άλλοι. Η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει να λειτουργεί πιο μπροστά, άρα χρειάζεται ρευστό».

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος είναι λίγο δύσπιστος ακόμα κι έχει κουραστεί να στηρίζει οικονομικά όλα τα τμήματα. Χρειάζονται και άνθρωποι υγιείς οικονομικά, οι οποίοι να μπορούν να προσφέρουν. Θα γίνουν κι άλλες συναντήσεις, αλλά πρέπει να φτάσουμε σε ένα επίπεδο ώστε να μπορούν να λειτουργεί η ομάδα αυτόνομα. Θα δούμε τι θα γίνει και με τις μεταγραφές, πέρα από τις ανανεώσεις».

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή κατέληξε ως εξής: «Λαμβάνοντας ο Ηρακλής μέρος στη Β’ Εθνική, το αυτονόητο είναι ότι θα επιδιώξει την άνοδο στη Superleague. Όσον αφορά τις οφειλές, υπάρχει ένα ποσό το οποίο πιστεύω ότι θα βρεθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας».