«Θέμα» με Λίνο

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Λίνο στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό διότι ενώ σήμερα αναχωρεί για την πατρίδα του, ακόμη δεν έχει συμφωνήσει για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αφού το υπάρχον ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ΣΠΟΡ του Βορρά ο Βραζιλιάνος συναντήθηκε δύο φορές (την περασμένη Τρίτη και την περασμένη Τετάρτη) με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ με τους οποίους συζήτησε για την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του για άλλη μία σεζόν αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή.

Και στις δύο, συζητήθηκε το οικονομικό σκέλος σε μία ενδεχόμενη συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ για την ακρίβεια πρότεινε στον Βραζιλιάνο ένα συγκεκριμένο ποσό για τη νέα περίοδο και στην συνέχεια του πρότεινε να αναλάβει καθήκοντα σκάουτερ της ομάδας στην Λατινική Αμερική μετά την επόμενη σεζόν.

Ο Λίνο δεν καλύφθηκε οικονομικά από το ποσό που του προσέφερε ο ΠΑΟΚ, ενώ για το δεύτερο σκέλος της πρότασης, ανέφερε πως δεν έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από ένα χρόνο.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και προσδοκά μια καλύτερη πρόταση.