Κοντά στον γιο τους

Τη συμπαράσταση των γονιών του θα έχει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελβετία, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο πατέρας του επιθετικού του ΠΑΟΚ, Μιλένκο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε σέρβικα ΜΜΕ:

Έχουν θορυβηθεί οι Ελβετοί μετά τα όσα είδαν από την Σερβία στο ματς με την Κόστα Ρίκα;

«Νομίζω ότι η Σερβία έπαιξε πολύ καλά και οι φίλοι και γείτονες μας, μας έδωσαν συγχαρητήρια, αν και ήταν απασχολημένοι με τον αγώνα τους απέναντι στη Βραζιλία. Η Ελβετία επίσης έκανε καλό παιχνίδι και θα είναι ένα δύσκολο ματς στο Καλίνινγκραντ. Μας καλούν από τα ΜΜΕ της Ελβετίας, να μιλήσουμε για τον Αλεξάνταρ, αλλά δεν θέλουμε να πούμε κάτι».

Γιορτάστηκε η νίκη της Σερβίας στο Σεντ Γκάλεν;

«Φυσικά είδαμε το ματς με την Κόστα Ρίκα και πανηγυρίσαμε τη νίκη. Υπάρχουν πολλοί Σέρβοι στο Σεντ Γκάλεν και τις γύρω περιοχές και πανηγυρίσαμε με την σερβική σημαία το γκολ του Κολάροφ. Πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε και μετά το ματς με την Ελβετία, μόνο που δεν θα είμαστε εδώ (σ.σ. γέλια)».

Θα πάτε στην Ρωσία να δείτε το ματς;

«Η γυναίκα μου και εγώ ετοιμαζόμαστε να ταξιδέψουμε με το αυτοκίνητο στο Καλίνινγκραντ και να δούμε το ματς με την Ελβετία από τις κερκίδες. Δεν θα είναι μεγάλη διαδρομή. Έχουμε να διανύσουμε 1,450 χιλιόμετρα μέσω Γερμανίας και Πολωνίας. Θα έχουμε και λίγο χρόνο να γυρίσουμε την πόλη και στη συνέχεια θα πάμε στο γήπεδο με την ελπίδα ότι θα νικήσουμε».

Θα έχετε μαζί σας και σημαία;

«Φυσικά θα κουβαλάμε σημαία μαζί μας. Όχι της χώρα που ζούμε, αλλά την τρίχρωμη της Σερβίας, για να φωνάξουμε για την Σερβία».

O Αλεξάνταρ θα σκοράρει;

«Θα δούμε αν θα αγωνιστεί. Ακόμη δεν το γνωρίζουμε αυτό. Ελπίζουμε ότι θα τον δούμε, αλλά και να μην αγωνιστεί θέλουμε η Σερβία να νικήσει. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κερδίσουμε».